VIANOCE S Douglas

pondelok 7. decembra 2020

 

Krásny decembrový týždeň! Mnoho z vás každoročne čaká na nádielku  prekvapenia v podobe adventného kalendára, ktorý si bude môcť vychutnať s istou dávkou napätia, nefalšovanej radosti a šťastia z odhaľovania jednotlivých políčok, vrcholiac Štedrým dňom. V súčasnosti kozmetický svet len tak hýri pestrofarebnosťou a rôznorodosťou beauty advent kalendármi. Je čoraz ťažšie zorientovať sa v spleti značiek, typov a sezónnych noviniek. Aj preto som si pre vás dnes pripravila prehľad tými najkrajšími beauty kalendármi, ale aj tipmi na vianočné dary od Douglas , aby sa Vianoce zmenili na radosti a nie starosti. 


Douglas adventné kalendáre zmenia obyčajný deň na kúzelný počas celého adventného odbobia. Tento rok sa dizajn kalendárov nesie v duchu "Vianoce po celom svete" a tie najznámejšie pamiatky svetových metropol v zasneženom panorama vás jednoducho musia očariť!

cena: 35,90 ‎€
 

Douglas Collection Adventný kalendár 2020 v klasickej 2D podobe, v jemných ružových a bielo-zlatých farbách spraví z bežného dňa čarovný. V 24 políčkach nájdete to najlepšie z Douglas kolekcie v celkovej hodnote vyše 300 eur. Z exkluzívneho obsahu spomeniem značky ako sú STARSKIN, Biotulin, Ariana Grande, ZOEVA, GLOW RECIPE a mnoho ďalších. Zoznam všetkých výrobkov nájdete priamo na stránke produktu. Čo som pozerala, obsahovo je rôznorodý, ukrýva produkty zo skincare, z dekoratívnej kozmetiky a dokonca i mini parfum. 


cena: 28,90 ‎€


Z krabičkových menších kalendárov Douglas Collection máte na výber 3 druhy - tyrkysový je zameraný výhradne na Skincare, čiže pleťovú starostlivosť,  fialový je orientovaný na Makeup produkty a červený obsahuje výrobky z pleťovej, telovej, dokonca vlasovej aj dekoratívnej kozmetiky. 

Momentálne je na eshope dostupný už iba tyrkysový Adventný kalendár Skincare 2020, inšpirovaný snehom pokrytými monumentmi miest ako sú Berlín a Rím, vpredu prieviazaný krásnou romantickou saténovou stuhou. Kalendár sa magicky roztvorí po uvoľnení mašle a odhalí ďalšie malebné obrázky spoločne s okienkami s prekvapením. Nájdete v ňom pleťové masky, pleťové ampulky, balzam na pery, krémy na ruky, nechýba ani mini sviečku. 


cena: 39,99 ‎€


Douglas Collection Adventný kalendár Luxury je pre najnáročnejšie z vás. Má podobu šperkovnice so šuflíčkami, kde sa prirodzene ukrývajú tie najluxusnejšie tajomstvá. Vo vnútri nechýba ani zrkadielko a rozhodne mu tróni, aspoň podľa môjho názoru, najkrajší dizajn vyšperkovaný do drobných detailov presne ako jeho podoba šperkovnice. Obsah je viacmenej rovnomennej značky, produktovo v ňom nájdete maskaru, primer, suchý šampón, olejček do vlasov, telovú starostlivosť a mnoho iného.

Okrem krásnych prepracovaných adventných kalendárov má v ponuke Douglas aj široký výber darčekových balíčkov, kaziet a vianočne nadizajnovaných darov, či už pre vás alebo pre vašich najbližších. Môžete si vybrať napr. rozkošnú darčekovú súpravu Winter City Trips Tinbox Small s motívom veľkomesta, ktorá obsahuje cukrový peeling a balzam na pery. Drobnosť, ktorá poteší každú dobrú kamarátku. Alebo vás osloví darčekové vrecúško Winter City Trips Body Care Duo s telovou starostlivosťou v podobe sprchového gélu a telového mlieka s neuveriteľnou vôňou granátového jablka a borovice. Ak túžite po exkluzivite, zvoľte trblietavý sprej na telo s retro pumpičkou pre sviatočnejšie momenty a žiarivejšie odlesky Winter City Trips Shimmer Body Spray, alebo paletku očných tieňov Festive Nudes s výborne nakombinovanými farbami a zamatovou textúrou. Na obale sa vyníma Eiffelova veža. 

cena: 9,90 ‎€



Iste, všetky moje tipy (predovšetkým na dary pre vás) sa sem síce nevmestili, ale snažila som sa vybrať to najkrajšie z najkrajšieho. Nebudem klamať ak poviem, že ešte veľa prekrásnych darov som nespomenula, a tak vám do Vianoc ukážem zvyšok.  Ak by ste to dovtedy predsa len nevydržali, skúste kliknúť na Douglas Vianoce a nechajte sa unášať čarom sviatočného okamihu vyberaním darčekov pre svoju rodinku. Veľa šťastia pri nakupovaní!


Ak aj nenájdete svoj darček na eshope, skúste kamennú predajňu, v Košiciach alebo Bratislave.






1 komentár