Darček pre ňu

štvrtok 10. decembra 2020

 

Krásny deň! Ako som vám sľúbila v predošlom článku, dnes mám pre vás tipy na vianočné darčeky pre ženy. Verím, že poteším aj tie najnáročnejšie z vás, pretože som si dala záležať a vybrala som prehľad v skutku luxusných darov, ktoré by mňa ako pravú ženu potešili viac ako dostatočne. Pôjde predovšetkým o darčekové kazety a sady, takže aj samotný dar stúpne v očiach vašich blízkych a o balenie máte vystarané. Všetky kazety majú prekrásne balenia už na obrázku a naživo vám grantujem, že budú ešte krajšie a pôsobivejšie.


Estée Lauder Set Repair + Renew prináša s vianočnou limitovanou kolekciou sadu troch nevyhnutností v starostlivosti o pleť. Na darčekovej krabici je znázornená sebavedomá žena kráčajúca veľkomestom. Set obsahuje plné balenie slávneho séra Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex (50 ml) a cestovné veľkosti krému na očné okolie Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery (5 ml) ako aj aktivátora pred aplikáciou séra Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion (30 ml). Cenovo je sada výhodnejšia ako nákup jednotlivých produktov,  stojí 119 €.

 Lancôme Renergie set v nádhernom darčekovom balení previazanom stuhou sa bude vynímať pod stromčekom. Podobný set už doma mám a používam, navyše sérum Advanced Génifique robí tú najhladšiu pleť na svete, premení ju na zamat. Teraz máte možnosť ho vyskúšať, pretože set obsahuje denný krém Rénergie Multi-Lift (50 ml), nočný krém Rénergie Multi-Lift (15 ml) a pleťové sérum Advanced Génifique (10 ml). Cena setu je 109‎ €.

Z parfémových kaziet som mala problém vybrať tie najlepšie, ponuka je ako každý rok viac než štedrá. Stavila som na zvučné značky s ešte zvučnejšími vôňami, ktoré sa tešia obrovskej obľube u nežného pohlavia. Asi sa zhodneme, že na svoje si prídu milovníci všetkých vôní. Parfumovaná voda Gucci Bloom Ambrosia di Fiori vás prevedie magickým príbehom, v ktorom vystupujú aj grécki bohovia. Hlavu vône tvorí tuberóza, v srdci je prítomná ruža a jazmín a napokon základ pozostáva z čínskeho zimolezu a koreňa kosatca. V darčekovej súprave sa nachádza okrem 50 ml parfumu aj mini parfum do kabelky v objeme 5 ml. Gucci môžete mať za cenu 110,00 ‎€. 

Novinka Valentino Voce Viva oslavuje hlas každej ženy a rozmanitú ženskosť. Vôňu otvárajú citrusové tóny bergamotu, mandarínky a pomarančového kvetu. Gardénia v spojení s vanilkou, vôňu zasa zvláštne zjemňuje a atypickosť jej dodáva mach, ktorého akord robí z vône návykovú záležitosť. Cena je 95,00 ‎€.

Stelesnením nadčasovej elegancie, luxusu a vycibreného vkusu je darčeková súprava Tiffany Signature v už notoricky známom tyrkysovom boxe s červenou stuhou z vianočnej kolekcie. Kvetinová vôňa očarí po všetkých stránkach. Hlavu tvorí citrón, bergamot a mandarínka, srdce kosatec, ruža a broskyňa a napokon v základe nechýba pižmo a pačuli. Set obsahuje 50 ml a 5 ml balenie vône. Cena je 106,00 ‎€. 

Ak by som mala dať do pozornosti jednu jedinú parfémovú novinku za uplynulý rok 2020, stavila by som na darčekovú súpravu Giorgio Armani My Way Set. Modro-zlaté viečko v podobe kameňa je symbolom našej Zeme. Kým modrá je univerzálnou farbou, ktorá nás všetkých spája, zlatý prstenec s logom Giorgio Armani je symbolom jedinečnej cesty okolo sveta plnej unikátnych zážitkov. Vôňa je rovnako unikátna ako jej koncept a radím vám vyskúšať si ju. Pre ženu, ktorá neustále napreduje, je zdravo sebavedomá a rozširuje si svoje obzory, je My Way akousi vizitkou. Bergamot, či pomarančový kvet z Egypta My Way vdychujú prvotný nádych, kým srdce bije pre tuberózu a jazmín z Inde. Napokon sa k slovu dostáva lahodné biele pižmo, vanilka z Madagaskaru a cédrové drevo z Virgínie. Spojením udržateľne získaných ingrediencií, ktorých zber tiež pripomína cestu okolo sveta, je vo výsledku efektná a príjemná vôňa na bežné nosenie. V sete sa okrem 50 ml balenia parfumu nachádza aj mini verzia ikonického rúžu Lip Maestro (odt. 501). Armani nikdy nesklame, a preto radím My Way k objavom roka. Cena je 99,00 ‎€.

Americká značka MAC nie je u nás na trhu ľahko dostupná, a preto ma veľmi potešilo, keď som videla, že na Douglas nájdete zastúpenie aj tejto značky. MAC Firelit Kit obsahuje duo - rozjasňovač Extra Dimension (odt. champagne alebo gold) a štetec na nanášanie, pre extra glow zážitky a sviatočné líčenia tentokrát v trblietavej kozmetickej taštičke. Cena kitu je 52,00 ‎€.


Prajem vám ničím nerušené sviatky a príjemné nakupovanie 





Zverejnenie komentára