CATRICE TRUE SKIN HYDRATAČNÝ MAKEUP

utorok 29. decembra 2020

 

Catrice True Skin prirodzene kryci hydratacny makeup notino.sk
kúpite na: Notino

Asi ste zaregistrovali pomerne čerstvú novinku značky Catrice a ňou je nový hydratačný a dlhotrvácny makeup Catrice True Skin. Ani mňa neobišla zvedavosť a jeden na vyskúšanie som si vzala, a to v odtieni 004 Neutral Porcelain (Neutral- pre neutrálny podtón pleti, Cool - pre chladný podtón a Warm - pre teplý podtón). Je to jeden z najsvetlejších možných odtieňov, čo teraz na zimu sa môže hodiť, lebo sme bledule. 

Je tento makeup naozaj taký dobrý a vyrovná sa Estée Lauder?

Áno aj nie. Tento hydratačný fluid by mal sadnúť každej pleti, ak sa naučíte s ním správne pracovať.  Ako na suchšiu, tak aj na zmiešanú akú mám ja. Niekomu vyhovuje minimum a vystačí si s tenučkou vrstvou, niekto zasa preferuje full face makeup. Skôr tend druhý prípad spĺňa náš True Skin. Je matný a dlhotrvajúci, určite však nie je nestierateľný ako EL, ani tak dlho na pleti nevydrží. Zvládne však bežný deň a s rúškom sa tiež vysporiada, ale nemožno čakať, že na ňom neostane ani odtlačok. To by bolo nereálne. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá je, ako vieme v poslednej dobe úplne vo všetkom, ale jej benefity by som rozhodne pripísala k plusom aj pri tomto makeupe. Na pleti nie je záťažou, ale rozhodne to nie je ten tekutý typ, ľahký fluid s jemným krytím. Krytie je stredné až vyššie, ak ho navrstvíte dosiahnete dokonca  najvyššie možné krytie, takže slušne zakryje všetky nedokonalosti a tým myslím všetky - od akné, cez jazvy, pigmentové škrvny, očné žilky, tmavé kruhy pod očami, začervenanie v okolí nosa. Prekryje ozaj všetko a to aj bez pomoci korektora, ktorý si plánujem ešte dokúpiť. True Skin kryje tak dobre, že nahradí aj korektor! Jediné, čo som od tohto makeupu čakala bol glow efekt, až doma som zistila, že má matný finish. Určite by som uvítala aj rozjasňujúcu verziu do budúcna, pretože v tomto smere je výber minimálny v drogérke minimálny. Výsledok? Za tú cenu je to bomba, preto by ste ho nemali obchádzať a konečne ho vyskúšať.

Catrice True Skin prirodzene kryci hydratacny makeup swatch notino.sk
Catrice True Skin makeup notino.sk
Catrice Eyeconista je veľmi obľúbená maskara, taktiež z kategórie cenovo dostupné. Malá gumená kefka má tvar očného viečka a umožňuje tak precízne nanášanie aj na mini riasy. Pred použitím ju odporúčam obtrieť, aby riasy zbytočne nezlepil nános produktu. Takto sa ukážu predĺžené, čierne a vytočené riasy. Čo oceňujem je fakt, že sa pri aplikácii nezababzrem, lebo kefka je fakt mini a nenápadná. Podobný efekt robí aj maskara od Benefit, ale to je z inej cenovej relácie. Pre dramatickejší efekt skúste dve vrstvy.
Catrice Eyeconista riasenka notino.sk




Zverejnenie komentára