Maybelline Instant Anti Age Eraser

streda 30. decembra 2020

 Maybelline Instant Anti Age Eraser tekuty korektor notino.sk

kúpite na: Notino

Korektor drogériovej značky Maybelline Instant Anti Age Eraser by ste nemali vynechať pri hľadaní toho správneho. Plusmi je nielen cena, ale aj aplikácia a využiteľnosť.

Koľko korektorov prešlo vašimi rukami, kým ste našli ten "správny"? Mojimi celkom dosť, aj keď roky som bola verná panstiku od Maxfactor, neskôr som si dovolila vyskúšať aj ďalšie drogériové značky ako Revolution, klasika Catrice, Dermacol, trend it up či starý dobrý Avon. Všetko cenovo dostupní bežné značky, nič high end. Momentálne mám doma asi tri rôzne korektory, s rôznym stupňom krytia a rôznym využitím. 

Maybelline Instant Anti Age Eraser tekuty korektor s aplikatoromnotino.sk
Maybelline Instant Anti Age Eraser notino.sk
Instant Anti Age Eraser používam predovšetkým na kruhy pod očami. Na očné okolie je ako stvorený, nevysušuje ho ani nezalieza do vrások. Aj čo to vydrží. Celkovo by som ho odporúčala využívať predovšetkým na tento účel, skúšala som ho nanášať aj v okolí nosa alebo na drobné akné, no tam sa osvedčil viac krycí korektor. Problém môže byť pre niekoho trafiť ten správny odtieň. Ja mám odtieň 03 Fair, ktorý patrí rozhodne k tým najsvetlejším, myslím, že je s jemným ružovým nádychom, čo mne osobne vyhovuje. Na tomto korektore chválim efektné balenie - pomocou otáčania hlavice s hubkovitým aplikátorom sa hromadí produkt priamo v hubke - a vy tak priamo nanášate korektor na pleť, jemným vklepkaním a pritláčaním hubky na dané miesta. Na prvýkrát som sa musela posnažiť a chvíľu trvalo, kým sa produkt konečne objavil, potom to však funguje už bezproblémovo. Tento mechanizmus je vymyslený tak, aby ste spotrebovali korektor až do poslednej kvapky, aj preto si myslím, že to je chytro a umne vymyslené a nič nevyjde na zmar. Krytie je povedala by som stredné a na pleti pôsobí prirodzene, tak sa nemusíte báť, že vytvorí efekt masky. 

Maybelline Instant Anti Age Eraser tekuty korektor notino.sk

Suma sumárum veľmi dobrý korektor z drogérie za rozumnú cenu, ktorý si obľúbili aj celebrity. Jemný aj krycí, len musíte zvoliť ten správny odtieň. V zahraničí je ponuka odtieňov ďaleko širšia ako u nás, ale dá sa vybrať. 



Zverejnenie komentára