ZIAJA NOVINKY

utorok 2. júna 2020


Ahojte,
vítam vás pri najnovšom článku. Dnes sa spoločne pozrieme na nejaké produkty značky Ziaja, ktoré som si sama vybrala z eshopu e-ziaja.sk Zhodou okolností je tu zastúpená ako telová, tak i pleťová či dokonca vlasová kozmetika. So Ziajou mám dlhoročné skúsenosti, takže viem posúdiť takmer ihneď - čo mi sadne a čo nie.

Spevňujúci masážny olej som si vybrala, pretože tento typ výrobkov na telo preferujem pre lepšiu vstrebateľnosť, alebo inak povedané vyšší stupeň hydratácie. Stáva sa mi, že večer sa natriem a do rána mám suchú kožu ako sušienka, najmä nohy. Poznáte to aj vy? Všetky telové krémy vtedy dávam bokom a idem rovno na olejové prípravky. Tento masážny olej má dokonale nevtieravú vôňu, vybrala som si verziu s morskou arómou. Musím povedať, že vôňa mi vyhovuje. Nie je nijak výrazná. Tento olej nielen zmäkčuje ale aj regeneruje pokožku. Spevňuje pokožku, zlepšuje jej pevnosť a napomáha dokonca aj pri celulitíde. Veľmi dobre sa vstrebáva a je redší, problém nastáva iba pri balení. Pumpička zvykne striekať produkt všade navôkol, preto vopred upozorňujem priložiť dlaň a dávať si na to pozor. 

500 ml balenie kúpite za 8,54 €



Marine algae enzymatický vyhladzujúci peeling gommage je v podstate "gumovací" peeling, čo značí bez zrniečok. Bol vyvinutý pre pleť 30+, kam bohužiaľ spadám aj ja. Stres, lieky, hormóny, alebo len zlá kozmetika sa podpísali na mojej pleti a začala som sa nenormálne lúpať. Jednak sa mi dosť výrazne olupovali pery, ale hlavne na pleti mi ostal taký nános epidermisu, že som žasla. Začala som používať masážnu kefku, masky na pleť a samozrejme - peeling. Peeling od Ziaja eratolyticky odstraňuje odumreté kožné bunky, dôkladne vyhladzuje a jemne rozjasňuje pokožku. Upokojuje pleť, nie je abrazívny a nedráždi. Pre mňa je to taký jemnejší peel na časté používanie. 

60 ml kúpite za 4,17 €


Ziaja MED lokály reduktor aknóznych zmien je malá biela tubička, ktorá slúži ako prevencia aj prvá pomoc pri akné. Aplikuje sa lokálne, je to taký priesvitný gélik, ktorého stačí naniesť iba veľmi málo na postihnuté miesto. Podľa popisu spomaľuje aktivitu enzýmu 5-alfa reduktázy, normalizuje činnosť mazových žliaz a utýchľuje odlupovanie zrohovatenej vrstvy pokožky. Zloženie je plné silikókonov, ktoré ako vieme majú tendenciu skôr póry upchávať. Tento gél mi póry našťastie  neupchal, ale pomohol a v čase totálnej krízy aj zmiernil prejavy. 

15 ml kúpite za 4,93 €


JEJU PINK šampón na vlasy s vôňou manga, kokosu a papáje sľubuje hydratáciu, čisté a ľahké uhladené vlasy. Šampón je pokiaľ viem bez silikónov. Vonia parádne, ako tropický mix a z vlasov je ho cítiť aj na druhý deň. Po umytí som mala pocit ľahkých vlasov, ale akoby neboli dobre umyté. Korienky mi zmastneli hneď na druhý deň, dĺžky ostali suchšie. Chvalabohu lupiny mi nevyvolal. Nie je to šampón pre mňa, vlasy mi po ňom až príliš rýchlo zmastneli a celkovo ani po umytí nevyzerali wau, ako som si sľubovala od pochvalných recenzií. Veľa báb si ho chváli ale ja nie, nie je to vyslovene katastrofa, ale čakala som viac. 

JEJU PINK dvojfázový kondicionér na vlasy účinne hydratuje a vyživuje vlasové kutikuly, znižuje ich krehkosť. Posilňuje, regeneruje a vyhladzuje vlasy bez ich zaťažovania. Uľahčuje formovanie a rozčesávanie vlasov. Používam po umytí a tento produkt nemám problém dopotrebovať. Prevonia vlasy, tie sa ľahšie rozčesávajú a sú jemnejšie. Najviac je nápomocný pri rozčesávaní mokrých vlasov.

125 ml kúpite za 5,69 €

Intim gély INTIME HYGIENE u nás doma idú už roky rokúce od tejto značky a už ani nepamätám, kedy sme si kúpili iný. Striedame už len farby. Majú široký výber, či už s kyselinou mliečnou, kys. hyalurónovou, kys. laktobionovou s kys. askorbionovou, ako aj s výťažkami z nechtíka, harmančeka, púpavy....ak mám povedať pravdu - všetky sú dobré !



6 komentárov

  1. Ja tuto značku používam velmi málo, no akurát som si kupila od nich taký cukrový peeling. No som nan strašne zvedavá, ale vonia užasne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka, myslíš tie sladké marshmallow, lemon cake alebo cupuacu? Fantasticky voňajú

      Odstrániť
  2. Akurát dnes sa chystám kúpiť si okej na telo, pretože mám veľmi podobný problém, že nič nie je dostatočne hydratačné.Ďakujem za tip a asi k nemu prihodím aj ten lokálny krémik na akné.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento je fajn výhodné je aj balenie, len tá pumpa ma vytáča. Myslím, že majú ešte dve iné vône okrem tohto :-) Na akné je úplne best Imazol z lekárne, na také to zapálané.

      Odstrániť
  3. To vyzerá zaujímavo. Ja som mala od Zjaji len šampón a bol super. Ale teraz sa nejak u nás táto značka vytratila. Neviem či to je taká populárna značka alebo čo.

    VIKTORIÁNSKA MÓDA V MODERNOM ŠATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasný článek, značku Ziaja miluju, mám doma kozí noční i denní krém a okurkový krém + okurkové tonikum :))) Tak super další tipy!

    www.lifebynikys.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť