Lancôme Rénergie Multi-Glow

pondelok 22. júna 2020

Lancome Renergie Multi-Glow rozjasnujuci krem notino.sk

Hola chicas!
Dnes by som vám rada povedala čosi o kréme, ktorý testujem už nejaký čas a rozhodne stojí za povšimnutie. Ide o Lancôme Rénergie Multi-Glow rozjasňujúci a omladzujúci krém na tvár. Ak sa rozhodnete zainvestovať do svojho vzhľadu pleti, určite nevynechajte značku Lancôme zo svojho hľadáčika.

Krém je určený pre zrelšiu pleť a vrásky, ale aj pre ženy, ktoré túžia dodať tvári žiaru, mladosť a zdravý vzhľad. Je to denný krém, je vynikajúci pod makeup a dá sa povedať, že plne nahrádza aj bázu. Balenie ako sme pri Lancôme zvyknutí je jednoduché, účelné a zároveň veľmi luxusné. Špeciálne pri tomto produkte si dali záležať, aby jemný ružový nádych nebol prítomný iba zvonka na obale, ale aj zvnútra, v samotnej receptúre denného krému. Krém totiž obsahuje okrem ľanových semienok na obnovenie štruktúry pleti a výťažkov zo schizandry (je rastlina pochádzajúca z ďalekej Ázie, bohatá na prírodné antioxidanty) pre omladenie tváre, i farebné pigmenty, vďaka čomu vaša tvár nadobudne ružovkastý jas. 
Lancome renergie multi glow krem notino.sk
Lancome Renergie Multi-Glow denny krem notino.sk
kúpite na: Notino

Pri prvom použití vám príde krém ako tuhšie maslo, je potreba doň prsty mierne zaboriť, bohaté na drobné rozjasňujúce čiastočky s vôňou po ružiach. Na úplne pokrytie tváre ho stačí naozaj málo, pretože dobre hydratuje aj v jemnej vrstve. Rýchlo sa vpíja, určite nehrozí žiaden ťažký ani mastný nepríjemný film, napriek tuhšej konzistencii, ktorá je ale vyslovene jemná. Po nanesení sa pleť viac leskne, ale nie ako typicky mastná pleť ale leskom pripomínajúcim zdravý odtieň pleti. Okrem toho vypína jemné vrásky, okolo očí by som ho však nedávala, zvykne štípať u ľudí citlivých na kozmetiku. Mne osobne nevadilo ani jeho použitie ako očného krému. Približne po 3-4 týždňoch od začatia používania som si všimla, že pleť je oveľa lepšie hydratovaná, jemné vrásky sa vypli, hlavne tie okolo očí a úst a čo je najlepšie, skutočne pôsobí žiarivejšie. Vypnutie pleti a výživa sú samozrejmosťou, ak ho používate naozaj pravidelne na dennej báze.


 Určite to nie je moja posledná skúsenosť s touto značkou.
Čo vy a Lancôme?


Zverejnenie komentára