URBAN ALCHEMY | ZMYJE VŠETOK BORDEL Z VLASOV?

sobota 20. júna 2020

Urban Alchemy Opus Magnum Salt Scrub Cleanse notino.sk

Pekné víkendové popoludnie!
Upršaná sobota býva dobrou zámienkou, prečo si vyhradiť čas pre seba. Okrem upratovania a varenia  sa dnes pozrieme na čistiaci tip nie do domácnosti, ale do vašej i mojej vlasovej rutiny. Kedysi niečo ako "čistiaci prípravok" na vlasy neexistovalo, ľudia si umývali vlasy mydlom a vodou a stačilo im to. Dnes veľakrát ani ten najdrahší šampón nezmyje z vlasov "sajrajt", ktorý si naň samé vrstvíme jedna radosť. Šampón na báze silikónov (tým sa vyhýbam roky) - prvá vrstva, kondicionér - druhá vsrtva, sprej na ochranu pred teplom - tretia vrstva, tužidlo alebo thickener - štvrtá vrstva, oeljček na konce vlasov - piata vrstva, lak na vlasy - šiesta vrstva,....ďalej radšej ani nepokračujem. 
Nemusí to ísť v takomto poradí a tiež nemusíte použiť naraz všetky spomínané produkty na vlasy. Pointa tkvie v tom, že obyčajný šampón na nánosy stylingu jednoducho stačiť nebude. 

Zvyšky prípravkov sa na vlasoch zachytávajú a v drivej väčšine sú vo vode nerozpustnej forme. Možno by stačilo použiť nejaký odmasťujúci šampón a mesiac si s ním umývať vlasy, aby sa všetky zložky nadobro rozpustili a z vlasov zmyli. Ale to by sme sa rovno mohli rozlúčiť s tužidlom či lakom na vlasy, aby sme si tento efekt udržali. 

URBAN ALCHEMY je profesionálna značka, ktorá vylepšuje život kaderníkov aj obyčajných ľudí. Dnes už nemusíte chodiť do salónu, aby ste dosiahli špeciálnu starostlivosť s Urban Alchemy. Na trhu je totiž šampón, ktorý zmyje všetky vlasové problémy. 


Urban Alchemy Opus Magnum Salt Scrub Cleanse je hĺbkovo  je čistiaci šampón s obsahom soľného roztoku, ktorý dôkladne čistí pokožku hlavy, umýva vlasy a navracia im prirodzenú krásu. Obsahuje čiastočky soli pre peelingový efekt, ale pri masáži ich nie je cíti., Nie je ich veľa a nie sú ani veľké. Vlasy už po prvom šampónovaní vŕzgajú a v ruke nekĺžu. Skúšala som našampónovať 2x týmto šampónom, ale potom ma napadlo, že je lepšie, ak pri prvom šampónovaní použijete tento šampón a pri druhom ľubovoľný, aký používate. Urban Alchemy je síce vegan produkt, šetrný k vlasom ale to zloženie zďaleka nie je bez silikónov. Teraz sa asi spýtate, aký má zmysel vymývať silikóny silikónmi. Správna otázka. Keď som videla to zloženie, až som sa zľakla. Všetko samé chemické názvy. Ale, googlila som, a silikóny, ktoré sa v šampóne nachádzajú sú zastúpené v takej kombinácii ďalších ingrediencií, že sú plne rozpustné vo vode. 

Urban Alchemy sult scrub sampon notino.sk
kúpite na: Notino

Šampón je vhodný na mastnú pokožku hlavy a mastiace sa vlasy, tiež na svrbiacu pokožku a celkovo nánosy stylingu. Sľubuje lesk, čistenie, hydratáciu, výživu, dokonca aj stimuláciu rastu vlasov. Z môjho pohľadu troška vlasy presušuje, na druhý deň mám pocit, že sú suché a mám chuť si ich umyť znova. Korienky odmasťuje dobre a čo som si všimla - tak pri česaní vlasy vôbec nepadajú. Fakt skoro nič. Objem som nepostrehla. Skôr mám pocit čistých, ľahkých až miestami presušených vlasov. Šampón sa odporúča použiť raz do týždňa, a to myslím bohate stačí. Príjemne pení i vonia, ak by to niekoho zaujímalo, ja som sa však zamerala hlavne na jeho účinky. 



Zverejnenie komentára