Moje TOP jarné vône

sobota 29. apríla 2023

kúpite na: Notino

Meníte svoje parfémy podľa ročného obdobia? Ja áno, a to veľmi rada :) S príchodom jari sa mi žiada niečo sviežejšie, veselšie a kvetinkové. Rovnako mám rada aj sladké vône plné ovocia alebo zaujímavých zložiek a ešte radšej mám vôňu čistých rozkvitnutých ruží. Medzi značkami mám svoje stálice aj viacmenej obľúbené už roky, pri ktorých viem, že vždy dostanem niečo špeciálne. Aj keď ide o komerčne známe parfémy, pri niektorých mám doslova pocit, že boli vyrobené na mieru pre mňa. Tak dobre sa v nich cítim a tak dobre na mojej pokožke sedia, že sa ich neviem nabažiť.

Aké jarné vône ma úplne dostali za posledné obdobie?



Zloženie vône
Hneď na úvod si vás vôňa získa odvážnymi tónmi šťavnatej rebarbory, vďaka ktorým sa vám budú takmer zbiehať slinky. Tá v kombinácii s netradičnou zelenou vôňou narcisu s medovými podtónmi vytvára dokonalé duo pre rýdze ženskú vôňu. Mandľové mlieko potom prináša krémovú zmyselnosť a kašmeran vám zmysly zahalí zamatovou drevitou vôňou, najvýraznejšie pri dlhom doznievaní.

Dokonalá vôňa na jar/leto s absolútne netuctovým zložením. Tropický nádych dotvára aj banán, ktorý v nej doslova cítim. Je to neskutočne príjemná, šťavnatá a ovocná vôňa, ktorá vonia maximálne luxusne a delikátne.

Miss Dior Rose N'Roses

Zloženie vône
Miss Dior Rose N´Roses vytvára v kombinácii čerstvých okvetných lístkov a jemných citrusových tónov vôňu nekonečného poľa kvetín. Hojnosť ruží z Grasse je doplnená osviežujúcim a šťavnatým bergamotom, rafinovaným garaniem a intenzívnym tónom White Musk. Táto vôňa Vás pohltí a nikdy nepustí.

Absolútne najluxusnejšia z luxusných vôní! Pre milovníčky ruží je to stávka na istotu a doslova dokonalá voľba. Dámska, nadčasová a elegentná vôňa pre ženy od 30+ by som povedala.



Napokon, milujem aj vôňe do bytu a tu je značka Rituals presne to, čo potrebujem. Najradšej mám rad Sakura alebo Ayurveda - oba sú úplne odlišné, ale voňajú mi zo všetkých radov najviac :)








Zverejnenie komentára