nazuby.eu / eshop pre dokonalý úsmev

piatok 28. apríla 2023


kúpite na: nazuby.eu


Zdravím,

dnes mám pre vás trošičku iný článok, ako ste zvyknutí. Ostávame však v starostlivosti o telo a krásu a hlavne zdravie vášho chrupu. Reč je o stránke nazuby, kde nájdete široký sortiment všetkého, čo súvisí so zdravím a starostlivosťou o zuby. Je to najväčší špecialista na ústnu hygienu

Stránka je nabitá poprednými značkami a výrobcami, vyberať si tak máte naozaj z množstva obľúbených produktov či príslušenstva. 

Nájdete tam 
elektrické kefky
ústne sprchy
klasické kefky
prípravky na bielenie zubov
medzizubnú starostlivosť
zubné pasty a ústne vody
detské produkty a mnoho iného


Môj výber môžete vidieť na fotke, vybrala som si hlavne bieliace zubné pasty. Za seba môžem doporučiť pastu od BlanX Intensive Stain Removal - tú si kupujem opakovane a ak ste kávičkár, alebo rady pijete hoc len čaj, táto pasta vás dokáže zbaviť usadenín na zubnej sklovine spôsobených práve pitím týchto tekutín. Okrem toho som na ich stránke našla aj pasty Crest a tie málokde zoženiete, takže odporúčam po bielení chvíľku používať aj tieto bieliace pasty. Sú silne abrazívne oproti klasickým pastám, ale počas alebo tesne po bielení ak aj porušíte bielu diétu sú skrátka spoľahlivé. Chuťovo sú veľmi zvláštne a pripomínajú pasty z 90. rokov, ale fungujú :)

Starostlivosť o ústnu dutinu som doplnila kefkami od Curaprox - ktorých tám nájdete obrovský výber, keďže ja svoju elektrickú kefku doma mám a som spokojná. Taktiež nezabúdajte na ústne vody, ja nedám dopustiť na bylinné s čo najmenším obsahom chemických látok a príjemnou chuťou navyše. 

Poteším aj nositeľov strojčekov alebo zubných náhrad - aj tí tu nájdu všetky potrebné pomôcky.

Okrem toho na stránke môžete využiť aj PORADŇU a opýtať sa na problém, ktorý vás trápi v súvislosti s vašimi zubami. Na vaše otázky zodpovie samozrejme stomatológ :)


Poznáte tento e-shop?






Zverejnenie komentára