LESKY NA PERY / CATRICE & ESSENCE

sobota 29. apríla 2023

 

lesky na pery notino.sk
kúpite na: Notino

Ahojte moji milí, 

dnes mám pre vás skvelé tipy na produkty na pery.
Ukážem vám moje obľúbené lesky na pery, ktoré kúpite za nízke ceny a dokonale plnia svoj účel. Ak aj máte rady high end kozmetiku, tak ako ja, sú aj lacnejšie alternatívy s veľmi podobným výsledkom. Najradšej mám značky Essence a Catrice a odporúčam ich vyskúšať aj vám. Majú široký výber a vždy pribúdajú novinky i limitované edície. Ich produkty mám rokmi overené a sú obľúbené u mnohých dievčat a žien :)

Pery zvláčnia, vyživia a zanechajú ich krásne objemné a lesklé. Nie je nič viac zmyselné na žene ako pekne tvarované a zvýraznené pery, samozrejme prirodzené a decentné. Osobne nemám rada sýte ani matné farby a celkovo inklinujem iba k jemne farebným produktom v odtieňoch ružovej, telovej alebo marhuľkovej. V kombinácii s opálenou pokožkou je výsledok ešte krajší, nezabudnite ale ani na kontúrovaciu ceruzku. Takto si viete pery ešte o kúsok opticky zväčšiť a vyplniť a prípadne aj vykorigovať tvar. 

essence catrice lesky na pery notino.sk
catrice better than fake notino.sk


Začneme s jemným zafarbením a tu sú lesky od Catrice. Catrice Better Than Fake dodá perám väčší objem a jemne ich zafarbí. Na výber máte tuším zo 7 odtieňov a všetky sú v neutrálnej palete farieb, ja mám odt. 030 - čo je dokonalá farba, ktorá sa ako keby prispôsobí farbe pier. Na perách vyzerá nádherne prirodzene a s jemným leskom. Catrice Plump It Up je naopak viac do broskyňovej farby a pery viac zvýrazní, ale stále je to prirodzené. Jeho kvalitu prirovnávaju až k Dior leskom a to síce neviem potvrdiť, ale produkt ako taký je vydarený. Pery aj zhydratuje a vôbec nelepí. Oba lesky nosím denne a rada ich striedam a určite si kúpim aj nové balenia. 


essence what the fake volumizing lipgloss notino.sk

Volumizer, ktorý som náhodou objavila s jemným shimmerom je lesk na pery od značky Essence a ide o Essence WHAT THE FAKE!  S výťažkom z chilli a kyselinou hyalurónovou sa postará o to, aby ste mal vždy dokonale hladké a šťavnaté plné objemu. Pery síce jemne štípu a brnia, ale naozaj ich zväčší, navyše aj jemne chladí. A farba? Tá sa prispôsobí pH pier. Napokon produkt, ktorý nesmie chýbať u žiadnej ženy je olej na pery Essence Algae. Obsahuje výťažok z rias, kyselina hyalurónovú, vitamín E a jojobový olej – vyživujú pery a zanechávajú ich hebké a jemné. Ako náhradu balzamu ho možno nanášať kedykoľvek počas dňa. 


Zaujal vás niektorý?

1 komentár