Umelé mihalnice / ako dodať líčeniu GLAM

sobota 29. apríla 2023

 

kúpite na: Notino

Umelé mihalnice sú skvelým spôsobom, ako dodať líčeniu šmrnc. Rozhodovanie o tom, ktorý typ si kúpiť, však môže byť trochu skľučujúce - k dispozícii je toľko štýlov, veľkostí a dokonca aj farieb. Pri takomto výbere je ľahké sa v tom stratiť. Ale nebojte sa - ak venujete čas testovaniu rôznych produktov a naučíte sa, ako ich správne aplikovať, môžete ľahko nájsť dokonalé umelé mihalnice pre svoj vzhľad.

Pre začiatok existujú dva hlavné typy umelých rias: syntetické a prirodzene vyzerajúce. Syntetické riasy majú tuhší pásik, ktorý pomáha vytvoriť dramatickejšie oči. Prirodzene vyzerajúce riasy majú mäkší pásik a vytvárajú nenápadný, ľahký vzhľad. Keď sa rozhodnete, ktorý druh rias najlepšie vyhovuje vášmu štýlu, môžete začať skúmať rôzne dostupné dĺžky a hrúbky. Je dôležité mať na pamäti, že ak si umelé mihalnice nasadzujete na špeciálnu príležitosť alebo večierok, oplatí sa zvoliť veľké a odvážne. Ja mám však omnoho radšej prirodzenejšie. Ak hľadáte niečo decentnejšie na každodenné použitie, zvážte kúpu kratších alebo tenších rias, ktoré vám stále poskytnú očarujúci efekt bez toho, aby boli príliš prehnané.



Objavila som skvelú voľbu u značky Catrice. Vybrala som si Catrice Everyday Natural Lashes pre denné nosenie. Konce som skrátila, pretože moje oči sú menšie a nepristanú im mihalnice od kútika oka. Fantasticky držia a splynuli s riasenkou tak, že si nik nevšimol že sú umelé. Naozaj sú prirodzené. Catrice Insane Length Lashes sú o niečo výraznejšie, ale stále nie prehnané a veľmi pôsobivé na oku. Na party alebo na večer sa hodia viac ako na bežný deň. Obe mihalnce majú priesvitný pásik a v balení aj lepidlo, takže na oku ich ani nevidieť, že sú lepené.


Nakoniec, keď príde čas na samotnú aplikáciu umelých mihalníc, uistite sa, že vždy používate lepidlo špeciálne určené na aplikáciu mihalníc. Po vybratí rias zo zásobníka a prípadnom odstrihnutí prebytočnej dĺžky nožnicami (nechcete, aby sa dotýkali obočia!) naneste pomocou aplikátora alebo malého štetca trochu lepidla pozdĺž pásu rias a potom ich opatrne pritlačte na viečko čo najbližšie k prirodzeným riasam bez toho, aby sa prekrývali. Ak po minúte vyzerá všetko dobre, stačí zmazať viditeľné línie čiernou riasenkou a voilà - máte diametrálne odlišný pohľad.


Zverejnenie komentára