BONPRIX JARNÝ OOTD INŠPIRÁCIA

piatok 28. apríla 2023

 


Krásny deň moji milí,

opäť mám pre vás outfitové inšpirácie zo stránky bonprix!
Aké kúsky som si vybrala tentokrát? Nuž, chcela som niečo univerzálne a hlavne nositeľné na každý deň, niečo čo aj reálne využijem a čo mi v šatníku chýba. Ako iste viete, preferujem neutrálne farby a odtiene, ktoré sa tým pádom veľmi jednoducho kombinujú a look radšej doladím výraznejšími alebo drahšími doplnkami. Tento štýl mám osobne najradšej a takto vám veci, aké si kúpite vydržia omnoho dlhšie a dá sa povedať, že nevyjdú z módy.

Prvým kúskom je modrá blúzka, v podstate je to klasická modrá bavlnená košeľa. Mala som obavy, či mi veľkosť 36 sadne, ale číslovanie je presné a ak máte radšej oversize strihy, vybrala by som väčšiu veľkosť. Košeľu možno nosiť na všetky možné variácie - k džínsom, k šortkám, k letným nohaviciam, pod sako, rozopnutú s topom alebo tak ako ja na fotke zaviazanú :)
Univerzálny kúsok na jar.



K tomu si si zo stránky vybrala aj bermudy denim s čipkou. Majú vyšívaný detail nad kolenami, takže nie sú úplne basic, ale stále sú zaujímavé. Tiež mi veľkosť 36 sadla presne na číslo. Sú strečové, takže trošičku aj povolia a prispôsobia sa postave. A robia veľmi pekný zadok :D Výhodou je aj to, že nie sú krátke ako klasické šortky a teda sú vhodné aj na bežné nosenie. S teniskami, šľapkami, dokonca aj s vysokými sandálkami vyzerajú perfektne štýlovo. 


Posledným kúskom je bluzón v béžovej farbe. Majú ho aj v svetlomodrej, ktorá je rovnako krásna. Mám však omnoho viac béžových vecí, tak som zvolila túto. Bluzón má športový nádych vďaka patentom, ale na druhej strane strih aj materiál pôsobia elegantne. V páse sa dá stiahnuť, takže to nevyzerá neforemne ale veľmi pekne. Materiál je ľahký a jemný, nekrčivý. 






Zverejnenie komentára