RECENZIA / ŠPERKY OLIVIE.SK

streda 16. augusta 2023

 

Krásny podvečer prajem, 

ako si užívate zvyšok leta? Pre mňa je to po dlhej dobe asi najlepšie letné obdobie, aké som kedy zažila. Veľa cestujem, spoznávam nové miesta a plním si svoje dlhodobé sny. Mám ale aj nekonečne veľa ďalších plánov, ktoré chcem stihnúť do konca roka. Viete, že som bola mesiac vo Florencii? Je to tak výnimočne krásne mesto nabité históriou a renesančnou krásou, že to bol odjakživa môj sen. Všetci veľkí giganti ako Leonardo da Vinci, Raffaelo Santi či Michelangelo pôsobili v samom srdci Toskánska. Rovnako si mesto zachovalo svoju noblesu ešte z čias rodiny Medici a nechýba mu ani nežná romantická a melancholická atmosféra. Milovníci umenia a najkrajších západov slnka vedia, že ich cesty povedú do najkrajšieho mesta Talianska <3

Ako to ale súvisí s mojou láskou k šperkom? Veľmi jednoducho. Milujem krásne veci. Jednoduché aj okázalejšie. Vždy sa rozhodujem podľa pocitu a nálady. Neviem si predstaviť samú seba, žeby som nenosila šperky. V Taliansku som sa len utvrdila v názore, že elegancia a jemnosť je niečo tak nadčasové a večné, že ňou jednoducho nemôžete šliapnuť vedľa!

Mám pre vás TIP na výnimočný eshop s krásnymi kúskami. 
Na OLIVIE.SK / OLIVIE.CZ nájdete dokonalé letné aj celoročné strieborné šperky. 
Taktiež zásnubné prstene, retiazky na nohu, prívesky, prstene s kamienkami, náramky a absolútnou novinkou sú sviečky so šperkom. Takisto je tu ponuka pre mužov a to šperky pre mužov.






Sada jemných strieborných šperkov KRUH GOLD sa skladá z pozláteného náhrdelníka, náušníc a náramku.


Sada je síce strieborná ale ako vidíte je pozlátená, a preto si určite vyberú aj milovníčky zlatých šperkov. Mne osobne pristanú zlaté doplnky najviac, takže moja voľba bola jasná. Chcela som niečo maximálne minimalistické a univerzálne na bežné nosenie. Sada šperkov KRUH GOLD mi prišla takto pekne zabalená v krabičke a už po otvorení som bola šťastná, že vyzerá presne tak, ako na obrázku. Retiazka je jemná a na krku nepúta pozornosť, rovnako rozmerovo sa bude hodiť viacmenej útlym ženám.


SHOWTIME

...a tu už môžete vidieť sadu šperkov KRUH GOLD priamo na mne,
ani len necítim, že mám na sebe šperky - sú ľahké ako pavučinka a čo je najlepšie, normálne sa s nimi aj sprchujem a kúpem - jednoducho ich nedávam dole.



 



Zverejnenie komentára