Bestsellery od značky NARS

piatok 25. augusta 2023

Nars Bronzing Powder notino.sk


Dnes by som vám rada ukázala moje najobľúbenejšie produkty značky NARS. Ide o bestsellery, ktoré kúpite aj u nás na stránkach Notino


Dekoratívne produkty NARS patria medzi najobľúbenejšie produkty v oblasti krásy a líčenia. Jedným z najkultovejších produktov značky je Nars Bronzing Powder v odt. Laguna. Tento bronzový pudrový rozjasňovač dodá pleti zdravý a opálený vzhľad. Jeho jemné zrnká sa ľahko nanášajú a rozotierajú, čím sa dosiahne prirodzený efekt slnkom bozkanej pokožky. Laguna bronzer sa hodí pre všetky typy pleti a je ideálny nielen na tvár, ale aj na dekolt a ramená. Bronzer krásne splynie s pleťou a jeho jemne namletá textúra zvýrazní kontúry tváre a prepožičia pleti prirodzený opálený vzhľad. 


Na výber máte zo 4 odtieňov, avšak odt. Laguna pokladám za najuniverzálnejší pre svetlé, stredne svetlá aj tmavšie typy pleti.


Vlastnosti:
dodáva tvári prirodzene opálený vzhľad
umožňuje kontúrovanie tváre a zvýrazňuje jej rysy
ultrajemná textúra zanecháva pocit druhej kože
dokonale splynie s pleťou
nevysušuje pleť
zaistí dlhotrvajúcu výdrž

Nars Blush Orgasm notino.sk

Ďalším veľmi obľúbeným produktom je lícenka Orgasm. Táto rúžová lícenka Nars Blush je známa svojou univerzálnou farbou, ktorá pristane takmer každému tónu pleti. Jej jemný ružový odtieň s jemnými zlatistými reflexmi dodá tvári mladistvý a osviežujúci vzhľad. Lícenka Orgasm je veľmi pigmentovaná, čo znamená, že stačí naniesť len malé množstvo produktu. Dlhá výdrž a mäkká textúra tejto lícenky ju robia dokonalým zázrakom v make-up báze. Okrem toho, lícenka je tiež dostupná vo forme tekutej lícenky, krémového objemového pudru a suchého pudrového rozjasňovača. Ja som si jej jemnú koralovo ružovú farbu zamilovala rovnako ako milióny žien po celom svete.

Vlastnosti:
dodáva tvári zdravý a svieži vzhľad
zanecháva pleť prirodzene rozjasnenú a zdravo žiarivú
nepráši sa, ľahko sa nanáša a dokonale splýva s pleťou
ľahučká textúra, ktorú možno ľahko vrstviť
matné aj trblietavé odtiene
minibalenie perfektné na cesty


NARS je značka, ktorá sa snaží ponúknuť svojim zákazníkom vysoko kvalitné a luxusné produkty.


Nars Natural Radiant Longwear Foundation je make up, ktorý je ideálny pre všetky dámy, ktoré chcú mať bezchybný make up po celý deň. Táto základná línia make upu je navrhnutá tak, aby poskytovala prirodzený vzhľad a zároveň dlhotrvajúce pokrytie a výdrž. Jeho jedinečná formula kombinuje hydratáciu pokožky so silným zakrytím nedokonalostí. Tento make up sa rýchlo a jednoducho aplikuje a rozotrie sa po pokožke. Jeho ľahká a nadýchaná textúra zaisťuje, že líčenie nie je ťažké, zároveň však poskytuje dostatočnú ochranu a krytie. Natural Radiant Longwear Foundation je vyrobený s využitím prírodných zložiek ako výťažky z malín, jabĺk, melóna, ktoré neškodia pokožke a nevysušujú ju. Jeho jemné a hydratačné účinky umožňujú pleti dýchať a tá zostáva svieža počas celého dňa. Tento make up je ideálny nielen pre každodenné použitie. 


Zverejnenie komentára