PR ZIAJA

utorok 20. októbra 2020


Krásne slnečné popoludnie!

Rada by som vám ukázala nejaké výrobky značky Ziaja z hopu e-ziaja.sk, ktoré práve používam a mohli by vás zaujať. Pôjde predovšetkým o telovú kozmetiku, tak sa na to spoločne pozrime. 



Cocoa butter telové maslo zabezpečuje lipo-regeneráciu pokožky a dopĺňa nedostatok lipidov. Regeneruje prirodzenú ochrannú bariéru, výrazne zlepšuje pružnosť a mäkkosť vrchných vrstiev kože. To môžem potvrdiť, pokožka je aj na druhý deň stále vyživená a nešúpe sa. Zanecháva pokožku jemnú a hladkú na dotyk. Má príjemnú kakaovo-smotanovú arómu, niečo podobné ako kakaový smotanový dezert. Maslo nie je samo o sebe mastné a nezanecháva film na pokožke. Je príjemnej vláčnej konzistencie a tá vôňa je skrátka veľmi príbuzná kakau. Kakao v kozmetike prispieva aj k zhnednutiu pokožky, preto sa často používa aj v opaľovacích/samoopaľovacích prípravkoch. Aj to je jedným z dôvodov, prečo je dobré používať akcelerátor opálenia s kakaovým maslom. Odporúča sa ho použiť najmä pred opaľovaním (aj v soláriu). Urýchľuje proces opálenia, zlepšuje sfarbenie pleti, ľahko pokožku premasťuje a dodáva jej vlhkosť. Sprej ale nemusíte používať iba v rámci opaľovacích procedúr, rovnako je skvelý na odstránenie drsnej pokožky lakťov, rúk či kolien. Je to taká rýchla pomoc, ak sa vám nechce zdĺhavo natierať krémom a chcete instantný pocit hydratácie, potom je to skvelá a jednoduchá voľba. 

cocoa butter 200 ml balenie kúpite za 5,41 € a spray 100 ml balenie za 4,65 €


Z ovocnej letnej limitky sa ku mne dostal po sprchovom želé tento zaujímavý peeling na telo, ktorý vonia ako Lemon Cake čiže citrónový koláč. Peeling nie je extrémne mastný, čo mne vyhovuje a je to klasický zrniečkový peeling, len s atypickou vôňou. Mne to vonia úžasne, ale určite sa nájdu ľudia, ktorým by to nevoňalo. Nie je k pokožke drsný a vo vode sa príjemne rozpúšťa aj s lahodnou sladko-citrusovou arómou. Do tohto počasia je ako stvorený. Cukrové peelingy mám rada a sú takou nostalgiou, ak sa k tomu pridá vôňa upečeného koláča, tak o to viac. Chutná vecička, neviem, či je ešte niekde dostupná, lebo na eshope som ju nenašla. Skúste klasicky v obchode. Cenu vám tým pádom tiež neviem povedať. 

Novinkou, ktorá sa ku mne dostala v čase pandémie je Gél na čistenie pokožky tela a rúk. Prv som si myslela, že je to antibakteriálny gél na ruky, ale ono je to vlastne mydlo na telo/ruky s antibakteriálnymi vlastnosťami. Zaisťuje tak optimálnu hygienu pokožky a zároveň kožu hydratuje, takže ho smelo môžete použiť nielen na umývanie rúk, ale aj lakťov a zvyšných častí tela. Osobne sa s ním určite nebudem sprchovať, ale kto pracuje v rizikovom prostredí a po práci chce zo seba doslova zmyť všetky baktérie a hrozby, tak siahne po tomto celotelovom mydle. 

200 ml balenie kúpite za 3,51 €


Posledným výrobkom, ktorý mám opakovane je micelárny čistiaci gél cucumber mint s výťažkom z dužiny uhorky a mäty. V minulosti som si ho veľmi pochvaľovala, pretože dokázal moju pleť energizovať a nabudiť, s jemne chladivým účinkom a tiež mi vyhovoval na môj zmiešaný typ pleti, ktorej sadne málo čo. Obsahuje kyselinu laktobionovú zo skupiny poly-hydroxy kyselín PHA s hydratačno-upokojujúcim pôsobením a tiež výťažky z uhorky siatej, mäty piepornej. Uhorka v kombináci s mätou je výborná práve na problematickejšiu pleť, nabudzuje, udržiava v epidermis vlhkosť a zároveň pôsobí antibakteriálne. Po použití micelárneho gélu mám pocit osvieženia, odmastenia pleti na ráno a pritom nie je pleť vysušená ale pripravená na použitie tonika od Pixi Beauty.


200 ml balenie kúpite za 4,17 €



2 komentáre