Marc Jacobs Eau So Decadent

pondelok 12. októbra 2020

Marc Jacobs Eau So Decadent toaletna voda pre zenynotino

Tak už je tu jeseň, moje milé. 

Smutné, nostalgické ale i čarovné obdobie zároveň. Niečo pekné skončilo a iné zas započne. S nástupom chladnejších dní mám v pláne viac času venovať písaniu. Pre dnešok mám pre vás tip na výnimočne jemnú toaletnú vodu od Marca Jacobsa, ktorú som dostala do daru. 


Marc Jacobs Eau So Decadent toaletna voda notino
Kúpite na: Notino

Marc Jacobs Eau So Decadent je zaujímavá pre všetky vekové kategórie a očarí nejednu ženu. Flakón v tvare kabelky je neprehliadnuteľný - mliečne sklo s pozláteným názvom známeho návrhára navrchu zdobí masívny vrchnák s pytóním vzorom a s retiazkou do ruky. Presne tak môžete svoju vôňu od Jacobsa uchopiť, ladne, elegantne a štýlovo ako žiadna iná. Aby ste si nemysleli, že originalita spočíva len vo vizuálnom prevedení. Táto ženská, ovocno-kvetinová vôňa je v skutku luxusná a ideálne na dennodenné nosenie. Možno viac zaimponuje mladším ženám, pretože je čistá, ľahká a pritom stále ostáva nadčasovou. 

Marc Jacobs Eau So Decadent notino

I think scent is sensual. I guess evoking a mood or a spirit is key, and I think with the women's fragrances we have evoked different types, moods or sensibilities of a woman - whether it's Daisy with the sweetness and the innocence or Lola which is more provocative, sexy and sultry.
*** 

Marc Jacobs


V úvode vône sa umne prepletajú akordy delikátnej hrušky nashi, šťavnatého čierneho ríbezlia a brečtanu. V momente sa dostanú do popredia zmes nežných bielych kvetín v zastúpení konvaliniek, magnólie a jazmínu a predajú žezlo základu. Základom kompozície Eau so Decadent je hrejivá a balzamová biela ambra, sladká malina a kašmírové drevo, ktoré dodáva vôni zamatovú hebkosť, hĺbku a dlhé doznievanie. 

Na rozdiel od Jacobsových parfémov je táto toaletka čímsi iná, atypická. Krásna vôňa, svieža aj sladká a pritom ju je cítiť celý deň. Aj napriek tomu, že je to toaletná voda, neuberá jej to na intenzite. Po dlhom čase vôňa vhodná na "signature perfume".

Aký parfum používate vy? 



2 komentáre