Kérastase Specifique Bain Prévention

štvrtok 29. októbra 2020

kerastase specifique bain prevention sampon notino

Kérastase Specifique Bain Prévention - reč bude o šampóne proti rednutiu a vypadávaniu vlasov. Teraz na jeseň, myslím aktuálna téma a trápi veľa z vás. Musím povedať, že u mňa to nie je žiaden extrém ako pred rokmi, na jar a pred zimou mi padajú vlasy viac, ale najviac to pociľujem ak na svoju problematickú pokožku hlavy použijem nevhodný produkt. 


Ako dopadol slávny šampón od Kérastase? 


V prvom rade vám ho predstavím. Kérastase Specifique Bain Prévention posilňuje vlasové vlákna a dodáva im objem. Ukľudňuje citlivú pokožku hlavy, čo presne od šampónu vyžadujem, aby mi nedráždil vlasovú pokožku a zároveň preventívne pôsobí proti vypadávaniu. V zložení nenájdete silikóny,  ktoré majú priamy (negatívny) vplyv na stav pokožky ale naopak obsahuje antibakteriálne látky a látky zlepšujúce mikrocirkuláciu krvi, ktorá ako vieme zohráva dôležitú úlohu pri raste vlasov.

Vlastnosti:
dôkladne čistí a navracia rovnováhu pokožke hlavy
podporuje mikrocirkuláciu a produkciu vlasových vlákien
pôsobí preventívne proti nadmernému vypadávaniu vlasov
vylepšuje textúru vlasových vlákien a zosilňuje ich


kerastase specifique bain prevention sampon pre rednuce vlasy notino.sk
kúpite na: Notino

Z môjho pohľadu bežného, ale náročného spotrebiteľa, tento šampón plní čo sľubuje aj nie. Čo sa týka umytia vlasov, šampón pení aj v malom množstve, príjemne vonia a nie je hutný. Po umytí sú vlasy také matnejšie, ale o čoši hrubšie a pevnejšie. Za tento pocit vďačíme pravdepodobne absencii silikónov v zložení. Lepšie stoja, majú objem. Avšak na druhý deň sú mastné, akoby zlepené a na pokožke cítim lupiny. Nie extrémne, ale cítim. Vypadávanie vlasov reálne zhodnotiť nemôžem, nakoľko kvôli lupinám tento šampón pravidelne používať nebudem. Ale nepochybujem o tom, že šampón sadne ľuďom, ktorí nemajú problematickú pokožku hlavy ako ja. V podstate ide o to, že nemám pocit úplne umytých a čistých vlasov pri tomto šampóne, ako keby sa produkt z vlasov dostatočne nevymyl a potom ich zbytočne zaťažuje. Na tento šampón som čítala veľa pozitívnych ohlasov, takže je možné, že niekomu inému sadne.


Z Kérastase značky mi najviac vyhovuje rada Blond Absolu, o ktorej vám napíšem nabudúce.




Zverejnenie komentára