Yves Saint Laurent Volupté Tint In Balm

sobota 16. mája 2020

Yves Saint Laurent Volupte-Tint-In-Balm notino.sk
Vitajte pri dnešnej recenzii!
Zobrala som si na mušku luxusnú značku Yves Saint Laurent. Môj prvý kúsok bol tuším parfém. Ich parfémy sú ikonické a v reklame ich vidíte takmer neustále. Mňa však oveľa viac zaujala ich dekoratívna kozmetika. Rúže na pery od YSL patria dlhodobo k obľúbeným a vyhľadávaným produktom v maskérskom priemysle, aj v bežnej líčiacej rutine bežných žien. Ktorá žena by netúžila vlastniť aspoň jeden drahší a dizajnérsky rúž? Po skúsenostiach so Chanel a Dior rúžmi už viem čo to skonštatovať, porovnať aj posúdiť. A myslím, že vás možno prekvapí môj verdikt. Popri takých velikánoch ako sú bez diskusie CHANEL a DIOR nezaostáva ani Yves Saint Laurent. Ako subjektívny pohľad na kvalitu, prevedenie, dizajn a celkový výsledok vyhlasujem, že moja prvotina od YSL zďaleka predčila rúže od vyššie menovaných značiek. Prečo, sa dozviete ak budete čítať ďalej...


Yves Saint Laurent Volupte-Tint-In-Balm ruz pre zeny notino.sk
kúpite na: Notino
Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm je ošetrujúci rúž, tzv. balzamo-rúž. Jeho úlohou je pery ošetriť, dodať im jemný lesk a farbu. Balenie je skvostné. Doslova. Ťažké kovové vo farbe striebra a zlata. V strede je symbol YSL, typický pre túto značku. Ak si to porovnám so svojim balzamorúžom od Diora, ten mal obal z polovice kovový a z polovice plastový. Po čase sa určite skôr či neskôr zlomí. Tento rúž je geniálny v každom detaile.

YSL Volupte-Tint-In-Balm notino.sk
Po vysunutí z krásneho obalu dýchajúceho pravým puncom luxusu sa objaví originálne spracovanie samotného rúžu. V strede hmoty sú vyobrazené pery, ktoré sa farbou líšia od zvyšku rúžu a majú za úlohu práve lesk a zvláčnenie pier. Vybrala som si jemnú koralovú farbu s nádychom do bledoružova a nemohla som si vybrať k svojej typológii lepšie. Je to presne ten odtieň, ktorý mi pristane a v ktorom vyzerám  maximálne prirodzene a pritom upravene. Odtieň sa volá Call me Rose, ak by ste chceli vedieť. 
Yves Saint Laurent Volupte-Tint-In-Balm notino.sk


Ceny sa pohybujú rôzne, bežná cena je tuším okolo 35 eur, ale v akcii je možné zohnať ho aj za 25 eur. Ja som ho kupovala v plnej cene.

Čo by ste mi doporučili od značky Yves Saint Laurent vyskúšať?


2 komentáre

  1. Och, tak ten vyzerá naozaj luxusne. Ja akurát chcem na leto investovat do nejakého drahšieho ružu a zvažujem práve spominané značky - Chanel, Dior a YSL. Tak som zvedavá, pre ktorý sa nakoniec rozhodnem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chanel sa mi otláča z pier ale je to Chanel tak mu to prepáčim. Dior mám taký lepkavejší, ale tento mi príde najlepší. Aj cena je dobrá. A YSL majú aj klasické rúže nielen transparentné.

      Odstrániť