DESENIO OFFICE DECORATION

utorok 19. mája 2020



Zdravím vás!
Na tento článok som sa špeciálne tešila, pretože som veľmi zvedavá na vaše reakcie. Ako ste si všimli, tie ktoré ma sledujete roky- téma bytového dizajnu mi je skutočne blízka. Na blogu z času na čas píšem články z kategórie home decor a dnes mám pre vás post venovaný výhradne dekoráciam na stenu.  Plagáty zo stránky desenio vás dostanú! 

Viete prečo? Ich výber je neskutočný. Rastlinné motívy, BW fotografie, módne ikony, urban style, minimalizmus...to je len malá vzorka z toho, čo eshop ponúka. Mne osobne trvalo tri dni, kým som si vybrala svoju zostavu. K dispozícii sú ale už aj zostavené série na stenu, prípadne si viete plagáty personalizovať




Moja voľba sa týkala pracovného kúta, ktorý mám spojený so vstavaným šatníkom. Neviem, či som vám niekedy detailne ukazovala moju "pracovňu", ale akonáhle budem späť vo svojom bytíku, rada sa s vami o môj kútik krásy a radosti podelím. Keďže tematicky je moja pracovňa zameraná na písanie článkov o móde, kozmetike a všetkých tých krásnych ženských veciach, chcela som jej dodať iskru aj v podobe plagátov na stenu. Nielenže to oživí biele steny, ale dodá to priestoru tú pravú iskru. V predstavách to vidím tak, že akonáhle hocijaká osoba vkročí na mmoje územie - bude jej jasné kto som a čo mám rada. Myslím, že plagáty, ktoré som vybrala skvelo dotvoria štýl a vystihnú moju podstatu. Bolo veľmi náročné rozhodovať sa medzi tým, čo všetko sa mi páči a čo k sebe i reálne ladí. Aj jednotlivé obrazy medzi sebou museli tvoriť jeden celok, pretože smerujú na jednu stenu, a tak nevyhla som sa ani kompromisom. Ako skalný fanúšik ikonického seriálu Sex&The City a postavy Carrie Bradshaw som zadala ako prvé do vyhľadávača jej meno! A našla som jeden odkaz, ten skončil u mňa v košíku. Plagát Carrie Bradshaw je moja srdcovka, v tej jednej vete je toľko pravdy, však? 

Decorating golden rule: Live with what you love.” —Unknown

Rámy som vybrala zlaté, keďže byt mám ladený prevažne v kombinácii strieborná-zlatá, čo sa týka detailov. Na výber sú však aj drevené, strieborné, čierne, ružovo-zlaté variácie. Mne sa najviac vždy páčila zlatá farba a rámčeky som zvolila všetky v jednotnom štýle. Ak ste si nie isté ako to bude vyzerať, na stránke je simulácia, kde si možno obrázky vyskladať priamo na stene a posúdiť, ako spoločne korešpondujú.

Určite nie som jediná milovníčka dekorácií, a preto mám pre vás 25% zľavový kód "MIMSLADY" na všetky plagáty * platné 19.-21. mája 


*(zľava sanevzťahuje na rámčeky a plagáty z kategórie handpicked a personalized)
Pre jednoduchšie vyhľadávanie vám sem hodím aj názvy plagátov
Gold Monstera No3
Carrie Bradshaw
Infinity Line
Black Perfume
Boss Lady
Pink Dress



Máte z čoho vyberať, inšpirujte sa už hotovými zostavami na desenio.sk alebo si vyskladajte vlastnú podľa svojich predstáv a snov.


1 komentár