DEŇ MATIEK

utorok 5. mája 2020

10.mája slávia sviatok naše maminy, a ako je každoročne zvykom, zostavujem prehľad nápadov na tipov na darček pre mamu. Mamky si nepotrpia na drahé dary, možno ani na kytice ruží, viac ich poteší súdržnosť rodiny a rešpekt ich detí. Niekedy aj obľúbená bonboniéra, či obľúbený časopis odoženú chmáry z ich večne ustarostených tvárí. Podľa mňa si mama zaslúži len to najlepšie, a to by som jej dopriala z celého stdca. Samozrejme, nejde len o dary, ale my všetky sme ŽENY. Vieme, čo sa nám na sebe i jedna na druhej páči, nepáči, takisto ako najlepšie vieme odhadnúť, čo by nás potešilo. Naše ženské srdcia prahnú po prekvapeniach a po milom slove. 


darcek pre mamu notino.sk
kúpite na: Notino

Kvalitný parfum - to si spájam s mojou mami. Ak ide o vône, ona je z nás dvoch tá, ktorá má rada a dokáže nosiť tie výrazne ťažšie, sladšie a prepychovejšie parfumy. Lancôme La Vie est Belle en Rose predstavuje ďalšiu kapitolu ikonickej vône La Vie Est Belle. Rose je o niečo sviežejšia ako pôvodná verzia. Jej hlavu predstavuje šťavnaté červené ovocie a svieži bergamot. Srdce tvorí romantická ruža s pivoňkou a základ rozvoniava už tradične santalové drevo a pižmo. Ikonická vôňa pre ikonickú ženu. Spoločne s krémovým rúžom Lancôme L’Absolu Rouge Valentine Edition vytvoria dokonalý darček.

Kvetinovo-orientálna Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo je určená na bežné nosenie, i slávnostné príležitosti pre moderné a vášnivé ženy. Nemenej exkluzívne je aj jej zloženie. Hlavu tvoria čierne ríbezle, rozmarín a campari. Srdce atypické vďaka rebarbore, jazmínu, sambacu a maté. Zaklad vône tvorí santalové drevo, ambroxan a tahitská vanilka. To znie exoticky korenisto, všakže?

Ako drahý šperk je parfum Cartier La Panthère. Jeho noblesné tóny sa stanú luxusným doplnkom a podčiarknu charizmu ženy. Viac bude imponovať zrelším ženám, ktoré obľubujú kvetinové chypre vône - opäť skvelá voľba pre maminy. Úvodné tóny patria sladkastému sušenému ovociu, citrusovým akordom bergamotu, šťavnatej rebarbore, sladkým jahodám a korenistému anízu. Následne sa rozvinie podmanivý ylang-ylang, ruža, sladká hruška, ako aj horkastý kvet pomarančovníka a gardénie. Zmyselný záver sa nesie v netradičných tónoch machu, nezameniteľného pižma, kože a pačuli.

Tiffany & Co. Tiffany & Co. parfumovaná voda pre ženy je môj posledný tromf v rukáve, vycibrený vkus, sofistikovanosť a nenútená elegancia. To všetko si predstavujem pod touto značkou. A to aj reálne zosobňuje. Zloženie sa nesie v podobnom duchu ako pri predošlých parfumoch. Začiatok patrí citrusovým tónom ako sú mandarínka, citrón a bergamot. Srdce vás vábi na delikátne okvetné lístky ruže a kosatca, podčiarknuté sladkou broskyňou. Pižmo a pačuli tvoria zmyselný základ vône.

Vôňa môže preniknúť aj do obydlia a dodať správny nádych domova. Sviečky od Bath&Body Works skevele dotvoria komfort obydlia, v spolupráci s renomovanými parfumérskymi majstrami prevoňajú váš domov a spríjemnia každý váš deň. Zo širokej ponuky je až tažké si vybrať. Gurmánska Bourbon Maple či jarná Japanese Cherry Blossom

Možno poteší aj dobrá pleťová starostlivosť či vlasová kúra, ale to musíte dokonale poznať svoje mamky, aby ste presne vedeli, čo potrebujú.






Zverejnenie komentára