PEíRODNÝ DEODORANT Schmidt's Rose + Vanilla

štvrtok 21. mája 2020


Schmidt's Rose + Vanilla tuhy dezodorant notino.sk
Krásny deň prajem!
Možno aj vy hľadáte prírodnú alternatívu dezodorantu a nedarí sa vám. Už niekoľko rokov sa snažím nahradiť bežný antiperspirant z drogérie za niečo šetrnejšie k môjmu zdraviu aj k prostrediu. Vyskúšala som Soaphoriu, Weledu a mnoho iných značiek, ktoré sľubovali hory doly, ale vo výsledku mi hrozne páchli a mala som pocit, že sa potím ešte viac. Tieto značky mám rada, ale deodoranty od nich vôbec nie sú pre mňa. Fakt ma zaráža, že na niekom fungujú a že si ich ľudia chvália. Zvyčajne som sa vždy vrátila k Dove. Ich antiperspiranty mi voňajú najviac, ale čo si budeme klamať-obsahujú hliník. Tomu by som sa konečne rada vyhla a tak som hľadala ďalej. Presne v tom čase k nám prišla americká značka Schmidt´s. Prírodná značka z Ameriky? To ma napadlo asi ako prvé, niečo mi tu nesedí. Počkala som na prvé recenzie na ich deodoranty a až tak si objednala ten svoj. 


Schmidt's Rose + Vanilla prirodny tuhy dezodorant notino.sk
kúpite na: Notino

Vybrala som si asi u žien najviac obľúbenú vôňu ruža a vanilka. Je to jemná púdrová vôňa, sprvu ju cítiť za ružou, až neskôr sa rozvinie sladká vanilka. Táto vôňa mi na mne nevadí, je dostatočne znesiteľná pre môj nos. Kyslý bergamot alebo ovocný ananás, na to si netrúfam, nosiť to po celý deň. Asi by ma to iritovalo pri celodennom nosení. Mám rada, keď dezodorant neprebíja parfum a tiež, keď neudiera priamo do nosa pri každom pohybe. Nič agresívne, ani kyslasté, ani ťažké. 

Schmidt's Rose + Vanilla


Prírodný dezodorant Schmidt´s Rose + Vanilla predčil moje očakávania. Po minulých skúsenostiach som ich nemala priveľké, o to viac ma prekvapil. Je to tuhý dezodorant v klasickom plaste (ten plast by mohli tiež nahradiť niečím ekologickejším). Má takú mierne atypickú konzistenciu- tuhá, ale jemná. Odporúča sa ho nanášať do podpazušia tak, že prv počkáte 20-30 sekúnd. Mne to absolútne nevadí, že je tuhší, stačí trocha viac pritlačit. Bohate stačia 2 ťahy. Ak sa to preženie, je to kontraproduktívne. Či zvládne aj horúčavy to neviem, silne o tom pochybujem, pretože predsa je to len dezodorant a nie antiperspirant, čiže nijakým spôsobom potenie neblokuje. Podám hlásenie, ako som s ním spokojná aj cez leto. Zatiaľ mi postačuje a mám pocit, že sa tak nepotím. Ešte jedna dôležitá vec, je síce mierne hnedastej farby ale oblečenie nefarbí. Ani biele prádlo, mám to odksúšané!



Plusy
+ skvele eliminuje pachy, a to naozaj vynikajúco
+ zaisťuje pocit čistoty a komfortu dlhý čas
+ bez alumíniových solí 
+ vegánsky produkt
+ 75g vydrží dlho
+ nezanecháva stopy ani na bielom oblečení


Už ste si ho zaobstarali aj vy ?


2 komentáre

  1. Tento deodorant jsem ještě neměla, ale líbil by se mi. Hlavně proto, že neobsahuje hliník. Jen bych si asi vybrala jinou vůni. Růži v kosmetice moc nemusím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Deodorant jsem ještě nikde ani nezahlédla, ale docela mě zaujal, protože je s přírodními ingrediencemi a neobsahuje hliník. Stejně jako slečna nade mnou mám problém s vůní - jen tedy ne s tou růžovou, ale vanilkovou :) Máš nějaké zkušenosti s metodou < a href="https://epilace-laserem.cz/">tady">? Resp. myslíš si, že pokožka zvládne použití přírodního deodorantu po ní?

    OdpovedaťOdstrániť