SAMOOPAĽOVANIE | VICHY Ideál Soleil

streda 27. mája 2020

Vichy Ideal Soleil benulekaren
Vitajte!
Asi pred piatimi rokmi sme sedeli so známou na káve, mala na sebe biele tričko a bola opálená ako po dovolenke. Spýtala som sa jej, či teda niekde bola alebo chodí do solária. Pozrela na mňa, že to je len samoopaľovák. Like what? Nechcelo sa mi veriť, pretože to vyzeralo maximálne prirodzene a nebolo vidieť žiadne prechody. V tom čase bolo v drogérke zopár samoopaľovákov, ale bola to bieda. Výber aj odtiene boli mizerné. Myslím, že môj prvý skutočný samoopaľovák bol z lekárne a bol to presne Vichy Ideál Soelil na jej doporučenie.

Fotky pred a po jedinej aplikácie 


Balenie je klasicky v tube, ide o samoopaľovacie mlieko. Má obyčajnú bielu farbu, nie je teda nijako zafarbené a preto sa ho snažíte čo najlepšie rozotierať. Tým, že nevidíte, kam pridať a kde zas ubrať, je to možno pre niekoho to "naslepo" nanášanie zložitejšie, ale mne príde úplne easy. Za prvé, na jeho aplikáciu nepotrebujem ani rukavicu. To je si myslím samo o sebe dosť dôležitý bod a zjednodušuje to celý proces. Po dôkladnom rozotretí - začínam vždy nohami a idem postupne nahor, čiže zdola nahor - si ruky, teda dlane dôkladne vymydlím. Až na konci, keď som už natretá si naneniem minimálne množstvo na chrbát ruky a jednu o druhú ich obtriem, aby ani ruky neostali ako odstrihnuté od zvyšku tela. Ďalšou výhodou u Vichy je pach, resp. vôňa, ktorá nie je nijakým spôsobom výrazná, ani iritujúca. Len veľmi slabo je cítiť, že to nie je klasické telové mlieko. Možno niekto ani tieto pachy by nevedel zaradiť a neprišiel by na tom sám, ak v živote neskúšal . Vichy rozhodne patrí medzi tie lepšie samoopaľovacie prípravky. Posledným pozitívom z môjho pohľadu je vrstvenie. Odfotila som vám fotky pred a po, ale berte do úvahy, že ide o rozdiel jednej jedinej aplikácie. Efekt sa teda dá veselo vrtstviť, napr. použijem ho 3-4x do týždňa a efekt sa tým prirodzene znásobí.

Vichy Ideal Soleil je dostupné samoopaľovacie mlieko, kúpite ho napr. v lekárni. Pre (nielen)  začiatočníkov rozhodne odpoúčam.



Skúšali ste ho už ?


7 komentárov

  1. Já jsem takové produkty ještě nezkoušela :) Ale láká mě produkt od Astrid.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nezkoušela. Podobné produkty moc nepoužívám, ale změna je pěkná. Třeba se někdy taky odhodlám k vyzkoušení.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každým rokom som lenivejšia na toto...ale nechcem byť bledá, tak sem tam sa niečím pretriem :)

      Odstrániť
  3. Ja som mala samoopaľovacie mlieko raz a vyzerala som ako pomaranč. Vtedy som si povedala, že už nikdy viac :D
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tomto mlieku počujem prvýkrát, ale ďakujem ti za tip. Som človek, čo je celé leto maximálne červený a potom moja snehobiela farba prejde do takého "vanilkového krému" čiže samoopaľováky sú moja záchrana. Ja sama som používala jeden od Baley, ale už by som rada skúsila niečo iné a tento vyzerá ako skvelá alternatíva.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máme asi rovnaký fototyp...nič nič...alebo prasiatko a potom maximálne béžová...viem o čom vravíš, to by som musela byť mesiac pri mori, aby bola zmena :)
      Z tých normálnych značiek je tento dobrý..ak by si chcela lacnejší odporúčam Dermacol, ten bol tiež super. A dove má tiež dobrý, len je menej výrazný.

      Odstrániť