BONPRIX #OUTFITINSPO

utorok 12. mája 2020

domaca suprava bonprix
Zháňate pohodlné oblečenie (nielen) na doma?
V poslednej dobe je to doslova veda - nájsť niečo pohodlné, štýlové a nositeľné, a stále za rozumnú cenu. Prešla som veľa eshopov, kým som konečne našla to, čo mi pristane. Na Bonprix som si vždy kupovala veci do práce, pekné formálne oblečenie, prípadne kúsky do domácnosti. Tentokrát som chcela niečo vyslovene iba "po doma", v čom by som sa cítila príjemne. Šla som po materiáloch ako bavlna, viskóza, prípadne lyocell. Všetko sú to priedušné materiály, maximálne pohodlné na každodenné nosenie. Domáca súprava je zjavne nedostatkový tovar. Teplákovú súpravu som nezohnala, tak som si sama vyskladala dva komplety. 


Prvá kombinácia sú Nohavice s kapsáčovými vreckami vhodné na nižšie postavy, a Pulóver v staroružovej farbe. Nohavice sú zo 100% viskózy, a vyzerajú ešte lepšie naživo ako na obrázku. Sú krčivejšie, ale žehliť ich netreba. Na svetle majú prekrásnu vintage ružovú farbu a hádžu mierny odlesk. Dajú sa nosiť aj do mesta, takže som milo prekvapená a určite ich budem kombinovať aj s farbami ako sú biela, čierna, prípadne béžová. Pulóver s nadýchanými rukávmi s potlačou je skôr ako mikina a skvelo dopĺňa štýl spoločne s nohavicami. Oba kúsky sú veľmi jednoducho kombinovateľné navzájom i oddelene. Mikina je z 60 % bavlny a 40 % polyesteru. 

Ako sa vám páči Nude Look v mojom podaní?
oblecenie na doma inspiracie bonprix
Je pravdou, že drvivú väčšinu môjho šatníka tvoria pastelové, púdrové a nude farby. Avšak nevyhýbam sa ani farebnejším lookom. Vybrala som si Džersejové nohavice a k nim už iba Basic tričko. Tieto gate sú bombové práve vďaka tropickému vzoru. Udreli mi do oka hneď ako som ich videla, žívá cyklaménová farba mi vždy pristala. V páse majú gumu a opasok, takže sa prispôsobia každej postave. Dostupné sú v štandardnej dĺžke, ako aj v skrátenej pre nižšie postavy. Sú z 95 % bavlny a 5 % tvorí elastan. Posledný kúsok sú Džersejové šaty v žiarivej jahodovej farbe. Dekolt je vyšívaný a pripomína taký folk štýl, vpredu sa viaže. Dĺžkou šaty siahajú zhruba po kolená a materiál je opäť príjemná 100 % bavlna. Zatiaľ nebolo tak teplo, aby som ich vytiahla do záhrady, ale určite sa čoskoro dočkám.

Veľkostne som všetko objednávala 32/34, čiže najmenšia veľkosť. Bonprix je známy tým, že si musíte jednoducho ubrať, ak chcete, aby vám oblečenie sadlo. Mne chvalabohu sadlo všetko presne, štandardne nosím veľkosť XS/S a meriam 164 cm.


Ako sa vám páčia inšpirácie na pohodlnú módu po doma? Aj home office môže vyzerať dobre a chic!



1 komentár

  1. Veľmi pekný článok a aj fotky!
    Toto bolo podľa mňa cez karanténu veľmi potrebné a sama som to pocítila, že vyzerať dobre a cítiť sa pohodlne je pre mňa veľmi, veľmi dôležite aby moje dni neboli len o leňošení.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť