AVON NOVINKY

piatok 1. januára 2021

 

Vítam vás v novom roku, drahé moje čitateľky!
Ako ste strávili sviatky, oddýchli ste si? Ja čítaním, pozeraním seriálov a testovaním mojej obľúbenej kozmetiky, na ktorú som konečne mala dostatok času a tak vám môžem dnes podať tú najúprimnejšiu recenziu. Neviem, či zvyknete nakupovať v Avone ale ja som stále Avon Lady, aj keď objednávam iba pre rodinných príslušníkov a tieto Vianoce mali veľmi pekné sety k dispozícii vo fantastických cenách. Aspoň čo som si všimla v katalógu, ktorý mi stále domov chodieva. Navyše s Avon spolupracujem už takmer od začiatku vzniku blogu a tak som mohla otestovať nejaké novinky - a musím povedať už v úvode, že som jednoducho nadšená!
Možno ste postrehli v televízii aj reklamu na túto vôňu, Avon Far Away Rebel & Diva. V tom čase, keď som ju videla v telke som ju už mala doma a odskúšanú a poviem vám, táto parfumovaná voda si zaslúži tu najlepšiu reklamu. Od Avonu som mala doteraz len dve srdcovky, čo sa týka či už toaletnej vody alebo parfému a Rebel & Divu som k nim zaradila dodatočne. Je to flakón plný optimizmu a absolútneho šťastia a slobody, pre ženu romantičku aj rebelku. Na začiatku vám udrú do nosa jeho korenisté tóny, konkrétne ružové korenie. Ale neľakajte sa, v samom srdci je totiž jemný jazmín a v základe sladký a lahodný karamel. Vôňa je príjemne štipľavá, ale nepochybne stále sladká až gurmánska, vhodná predovšetkým na chladnejšie obdobie jeseň/zima, kedy sa hodia ťažšie a silnejšie parfémy. Mňa zaujala ihneď, Avonu sa podarila vynovená verzia Far Away na jednotku!

Dobrým úlovkom sú aj krémové rúže Avon Crème Legend, dostupné až v 11 možných odtieňoch - od nenápadnej telovej, cez marhuľkovú a ružovú farbu až po sýtočervenú či cyklaménovú, alebo aj takú mauve farbičku, ako mám ja odt. Five Star. Obal je luxusný v zlatom prevedení ale nezaostáva ani samotný rúž. Má zvýšené množstvo pigmentu , t.z. že poskytuje úplné krytie a vydrží po celý deň. Je dosť hutný, aj keď stále krémový a stačí ho naniesť pomenej, odporúčam však použiť kontúrovaciu ceruzku pre precízne vyplnenie. Zároveň som si všimla, že pery nevysušuje a farba je veľmi sýta aj po niekoľkých hodinách. 

Medzi moje objavy roka radím jednoznačne lesklý tekutý rúž Loaded pre žiadúci mokrý vzhľad pier, ktorý milujem. Bohatá receptúra ​​produktu kombinuje vysoko lesklé pigmenty s výživnými olejmi, aby vaše pery vyzerali skvele a zostali hydratované. Je to hybrid medzi olejom na pery, leskom a rúžom a najradšej by som mala všetky možné odtiene, to ako pery vyhladí a zaleje akoby glazúrou ich opticky zväčší a vyzerajú extrémne zdravo a šťavnato. Navyše, naozaj vyživuje pery, nie je to len fráza. Mám odt. Spread the nude a chcem všetky!

Make-up Urban Defence s OF50 je vhodný na také stredné krytie do každého počasia na všetky typ pleti. Ak práve nehľadám vysoké krytie a chcem pleť iba zjednotiť a hydratovať, môže to byť správna voľba. Navyše ho možno použiť aj ako podkladovú bázu, pod makeup. Urban S.O.S. podkladová báza zaisťuje dokonalý vzhľad vašej pokožky a poskytuje plnú ochranu v klimatizovanej kancelárii aj vonku. Bohatá receptúra ​​produktu, vrátane komplexu Clima, dodáva 24-hodinovú hydratáciu, ktorá funguje aj po odlíčení. Receptúra ​​obsahuje vitamíny a antioxidanty, ktoré chránia pokožku pred škodlivými faktormi životného prostredia, zatiaľ čo krém s vysokým obsahom slnečného žiarenia SPF 50 ju chráni pred UV žiarením.

Z telovej kozmetiky ma nadchla kombinácia broskyňa-vanilka, a tak som si vybrala sprchovací krém s broskyňou a vanilkou aj penu do kúpeľa, obohatené o výživný makadámiový olej. Oba produkty som si vzala vo väčšom výhodnejšom balení a tá vôňa, tá je neskutočná, šťavnato ovocná a sladká zároveň. Sprchový gél je krémovej konzistencie a vydrží večnosť, má až 500 ml, teraz je naň tuším aj zľava. Perfektný relax na zimné večery s týmto kombom. 

Poslednou vecou je zlatý set Planet SPA Radiance Ritual obsahujúci zlatú zlupovaciu masku na tvár, multifunčný olej na telo a vlasy a zlaté telové maslo. Ako vidíte táto sada je zlatá nielen obalom, ale aj obsahom. Obsahuje zlaté trblietky a odlesky a okrem toho, že perfektne hydratuje a skvelo vonia, aj vyzerá luxusne. Planet Spa som mala rada vždy, voľbou ich rady nemôžete šliapnuť vedľa. Olejček je potrebné pred použitím zatriasť aby sa zlaté častice usadené na dne fľaše zmiešali s obsahom. Ak nechcete zlaté odlesky na tele, nemusíte ním triasť a nanesiete si len olejček. Tento olej zanecháva na pokožke mastný film, ale le veľmi jemný a časom sa úplne vsaje. Maslo je takisto výborne hydratačné a neviem si ho vynachváliť, jeho plusom je aj to, že sa vpije do pokožky takmer okamžite. Tento set je dobrým tipom aj na darček pre každú dámu a ženu.  





2 komentáre