Catrice Full Satin Nude

sobota 9. januára 2021

 Catrice Full Satin Nude ruz notino.sk

kúpite na: Notino

Rúž Catrice Full Satin Nude krásne zvýrazní vaše pery a perfektne podčiarkne denné aj večerné líčenie

Predstavujem vám jeden z top objavov za minulý rok z kategórie dekoratívna kozmetika dostupná pre každú ženu. Je ním novinka, Catrice Full Satin Nude rúž na pery, dostupný celkom v piatich neutrálnych odtieňoch. Vlastním ten najsvetlejší odtieň, 010 Full of Braveness a je to skutočne "nahá farba". Som teraz dosť bledá a aj tento konkrétny odtieň je veľmi bledý a neutrálny. Bije veľmi jemne doružova, čo bola aj dôvod, prečo som si ho vybrala. Takéto farby mám totiž najradšej a aj najčastejšie používam. 


Ako prvé ma na ňom zaujal obal, nebudeme si klamať. Rose gold kov v kombinácii s nude farbou vyzerá efektne, elegantne a rozhodne aj luxusne. Toto sa Catrice skutočne podarilo a dizajn kolekcie hodnotím na výbornú. Poniektoré drahšie značky nemajú tak pekné balenia, čomu úprimne nerozumiem. Každému sa páči niečo iné a ja preferujem takmer stále všetky možné odtiene nude rúžov. Rada ich zbieram a stále si kupujem nové a nové s vedomím, že ich vynosím, pretože na denné líčenie nie je nič lepšie a praktickejšie ako nude odtieň. Nepotrebujete kontúrku, aj keď ja ju používam aj tak, vyzerajú decentne, nie krikľavo a lacno, a v neposlednom rade, malé pery nezmenšujú. Čo je tiež jeden z dobrých dôvodov, prečo namiesto po červenom rúži siahnuť po tom "nenápadnom".

Catrice Full Satin Nude má nádherný saténový finish. Na perách je príjemný a nezvýrazňuje zbytočne vrásky a ryhy. Taktiež nie je natoľko maslový, aby sa otláčal na zuby. Zároveň pery ale nevysušuje, čo je plus. Pigmentácia a výdrž je slušná, ale po jedle a pití sa musí obnoviť. Z pier nezlieza, nedrolí sa ani nijako nerozmazáva. A tá farbička je úžasná! Vonia ako klasický rúž, nemá žiadnu špecifickú parfumáciu. 


catrice satin nude ruz na pery notino.sk
catrice full of braveness ruz na pery notino.sk
010 Full of Braveness


 Našli ste si ten svoj?




Zverejnenie komentára