Catrice Volumizing Lip Booster

nedeľa 10. januára 2021

Máte rady lesklé, šťavnaté a plné pery? Nosíte radšej lesky ako rúže? Dávate prednosť jemnejším farbám pred matnými a výraznými odtieňmi? Ak hľadáte skvelý lip booster na pery, tento post je venovaný predovšetkým vám. 

Catrice Volumizing Lip Booster je na trhu už niekoľko rokov a ja si ho celé tie roky opakovane kupujem. Doposiaľ som nenašla lepší zväčšovač a lip plumper ako je tento lesk za pár eur. Dostupný je celkovo tuším v 5 farbách, ale ani tie sa medzi sebou naživo na perách veľmi nelíšia. Ja mám momentálne dva odtiene, ale roky som si kupovala iba ten najsvetlejší. Rozhodla som sa, že vyskúšam aj malinovú verziu. Ako vravím, rozdiel je iba minimálny, lesky samé o sebe nie sú prílišne sfarbené a perám dodajú iba akýsi nádych, nie sýtu farbu. 

Catrice Volumizing Lip Booster notino.sk
kúpite na: Notino

Na pohľad vyzerá obal pekne a kvalitne, má však jednu obrovskú nevýhodu. Neviem prečo, ale keď šrubujem vrchnák cítim odpor, akoby tam bola spružina a produkt sa tak neustále vytláča smerom nahor. Niekedy až prerazí cez vrchnák a zalepí ho po obvode. Takto sa mi stalo, že aj v kabelke som mala lepkavé škvrny a pritom som si bola istá, že som ho dotiahla nadoraz. Bohužiaľ, s týmto sa nedá robiť nič. Deje sa to zakaždým. Inak sa mi balenie vizuálne veľmi páči, pripomína mi Dior a dokonca aj kvalitou. Ale späť k leskom. Oba lesky sú také lepkavejšie, hutnejšie , ale zasa nie príliš. Dobre a jednoducho sa nanášajú a perám dodajú skutočný nefalšovaný lesk a plnosť. Na perách hneď po nanesení štípu a chladia, nie je to nič strašné, presne takto lip plumpery pracujú. Voňajú po mentole, čo je v celku príjemné. Pery nielenže opticky zväčšia, ale krásne vyplnia a vyzerajú vábne, šťavnato a neskutočne žiarivo a lesklo. Kto má menšie pery, určite takýto typ produktu docení. Cena je priaznivá, za cenu jedného high end lesku môžete mať týchto 10 ks :-)

Catrice Volumizing Lip Booster lesk na pery notino.sk
Catrice Volumizing Lip Booster notino.sk
030 Pink Up The Volume / 010 Some BARE over the rainbow




1 komentár