MODIO Nákupy rýchlo a prehľadne

sobota 14. novembra 2020


Poznáte módny agregátor modio.cz? Ak nie zbystrite pozornosť!

Reč je o "online poradcovi", ktorý združuje stovky obchodov populárnych značiek, prémiových aj tých luxusných. Okrem módnych reťazcov ako H&M, Mango, Orsay a Reserved, tu nájdete kúsky aj od Ralpa Laurena, Michaela Korsa, Liu Jo a mnoho ďalších. Hodiny času strávené hľadaním vhodného darčeka, nového kúska do šatníka či výhodnej ceny ušetríte zadaním svojich požiadaviek - rýchlo a jednoducho. 

Ako to funguje?


Odporúčam registráciu mailom, aby ste nestrácali čas ani pri ďalšej návšteve "obchodného domu" z pohodlia gauča a domova. Všetky vaše preferencie, od obľúbených značiek až po obľúbené produkty si tento malý veľký pomocník zapamätá. Rozšírené hľadanie podľa farieb alebo zliav vás posunie o niečo bližšie k vysnenému nákupu. Systém si nielen pamätá, ale aj posiela návrhy a nápady, vyhľadáva skrátka za vás a personalizuje svoju ponuku vám na mieru. Na svoje si prídu ženy, kde nájdu okrem elgenatnej módy aj športovú a tehotenskú, rovnako muži a detičky. Jednoducho - modio je pre každého.

women dresses

Vianoce výhodne - bez paniky a so zľavou? 


Modio sleduje skutočné zľavy - denne zaznamenáva ceny miliónov produktov stoviek eshopov a pod záložkou skutočné zľavy zobrazuje iba produkty minimálne o 30 % lacnejšie ako bola ich cena za posledné dva mesiace. Teraz pred Black Friday alebo Vianocami veľa eshopov podvádza a zavádza svojich zákazníkov umelo navýšenými a znova zníženými cenami, ktoré sa však iba tvária ako zľava, výpredaj alebo výhodný kup. Každá zľava vyzerá dobre, upúta pozornosť a možno aj naláka k nákupu. Nedajte sa oklamať a pozor nato! Sledujte si ceny produktov na vašom wishliste pomocou modio, kde sú zobrazované ceny reálne. 


Nakupujete rady online? U mňa je to najjednoduchší a najpohodlnejší spôsob nakupovania dnešnej doby. Tak mrknite na modio a dajte mi vedieť :-)





1 komentár

  1. Thanks to the author for sharing. Each online store has different discount methods. You have to find the clothes that suit you yourself before you have an idea about the discounts in the store.

    My daily clothes are purchased from wholesale7.net. Currently there are new arrivals dresses discounts, multiple pieces Full discount on clothes.

    OdpovedaťOdstrániť