bonprix | bedtime stories

sobota 21. novembra 2020

 

Krásny víkend prajem! 

Postrehli ste, že ostáva už len zhruba mesiac do Vianoc? Možno popri tom všetkom, čo sa deje ani nie, ale pre mňa je to svetlý bod, na ktorý sa každoročne veľmi rada sústredím. Zdobenie stromčeka, vianočné songy a pravá vianočná atmosféra, mi zlepšia náladu. Viacerí z nás sme doma dlho-predlho a už máme možno niektoré veci vybavené v predstihu, čo sme po minulé roky nestíhali. Tento rok sa priznám, že najradšej by som začala zdobiť už zajtra - tak sa nudím. 


Posteľná bielizeň so zimným dizajnom



Dokonca v mojej izbičke sa už zvianočnieva. Takéto rozkošné posteľné obliečky nie sú len pre deti. A prečo aj? Aj my dospelí máme radi kúzlo Vianoc, romantické scenérie a sympatické zasnežené domčeky so sobíkmi. Mňa osobne fascinujú akékoľvek zasnežené domčeky, je jedno v akej podobe či je to v knižke, na posteľnej bielizni, z perníčkov alebo svietniky. Príde mi to jednoducho milé a také "warm and cozy". Na bonprix momentálne nájdete celkom slušnú ponuku vianočných obliečok, tieto moje sú naživo ešte krajšie než na obrázku. Materiál je veľmi príjemný, troška hrejivý a jemný na dotyk. Na instagrame som za ne zožala samé pochvaly a pekné slová, tak sa teším, že som vás navnadila na sviatočnú náladu aspoň takto. 



Posteľná bielizeň s čipkou



Ale nie som iba srdcom malé dieťa, som aj dáma, takže som si vybrala niečo aj do mojej spálne v byte, kde sa snažím zladiť každý jeden cm a na ktorej mi extrémne záleží. Chcela som niečo neutrálne - aby to korešpondovalo s nábytkom, s obrazmi na stene a hlavne s tapetou, ktorá je sama o sebe zaujímavá a zbytočné vzory by to celé pokazili. Je mi ľúto, že nemám fotky zo spálne, ale určite, keď sa mi podarí celá "premena" mojej spálne, tak vám rada ukážem výsledok. Vybrala som si jednoduchú a zároveň zauímavú posteľnú bielizeň, práve vďaka čipkovanému detailu na okrajoch, v sivohnedej farbe. Posteľné je tenšie a je zo 100% bavlny, využiteľné je však celoročne. Má klasické zapínanie na gombíky a kľudne ho možno prať v práčke na 60°C. Na dotyk mi to pripomína sieťovinu a musím povedať, že aj trocha presvitá. Určite ho však treba na strednej teplote vyžehliť po vypratí, lebo už len tým že nemá vzory, každý záhyb je vidieť. Celkovo sa mi do spálne hodia a som spokojná. Nie je to žiadna umelina, ale bavlna a na tom si zakladám.




Zverejnenie komentára