Kérastase Blond Absolu Bain Lumière

pondelok 30. novembra 2020

 Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere samponovy kupel notino

Melírované alebo zosvetľované vlasy? Žiaden problém so špeciálnou starostlivosťou na vlasy Kérastase Blond Absolu Bain Lumière. Jednoduchou aplikáciou v troch krokoch dosiahnete požadovaný výsledok nad vaše očakávania. Aj prirodzené blondínky sa nemusia báť siahnuť po šampóne Kérastase Blond Absolu Bain Lumière


Tento šampónový kúpeľ na blond vlasy bol navrhnutý tak aby vlasy intenzívne posilnil a hydratoval vlasové vlákna po celej dĺžke. V zložení budete márne hľadať silikóny - áno tento šampón je jeden z mála od značky Kérastase, ktorý silikóny neobsahuje, chvalabohu. Potešia sa aj tie z vás s citlivou pokožkou hlavy prípadne seboreou. Naopak obsahuje kyselinu hyalurónovú, práve vďaka nej je na vlasoch badať silný "moisturising" efekt a extrakt z plesnivca alpínskeho, ktorý zaisťuje antioxidačnú ochranu. 

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere sampon notino.sk
kúpite na: Notino

Šampón má dizajnový obal, vo fialovom prevedení je číra priesvitná tekutina. Napriek tomu, že je na vlasoch ľahký ako vánok, pení vynikajúco. Zmyje z vlasov aj nečistoty a myslím, že najviac im dodá lesk. Po vyfúkaní fénom sú vlasy lesklejšie už na pohľad, a to aj bez použitia kondicionéra. Ak máte veľmi vysušené vlasy častým farbením, určite odporúčam dokúpiť si aj kondicionér. Mne stačí na hladké lesklé vlasy aj samotný šampón, prípadne použijem sérum z rovnakej rady na tepelnú ochranu, aby boli vlasy hlavne končeky hladké a pevnejšie, ľahšie držali tvar a boli dokonale rovné. Rovnako je šampón určený na neutralizáciu nežiadúcich žltých tónov, ktoré prichádzajú ruka v ruke po farbení vlasov častým umývaním. Nie je to však typický fialový šampón, aj keď jeho farba jemne bije do fialova. Myslím, že sťahuje žltú z vlasov len veľmi minimálne. Viaceré baby sa sťažujú, že im Blond Absolu vysušuje už i tak dosť suché farbené vlasy - s tým nesúhlasím, mám úplne opačnú skúsenosť. Vlasy zhodvábnejú a sú lesklejšie, všimnete si to najlepšie pod umelým svetlom. Frekvencia umývania vlasov sa u mňa nezmenila ani po tomto šampóne, mastnejú rovnako a v zime sa mi zdá ešte oveľa rýchlejšie než v lete. Ak by ste nad ním uvažovali, skúste prv menšie cestovné balenie, a keď si budete istí, pozrite si rovno darčekovú sadu - pred Vianocami budú iste v skvelej cene!



Zverejnenie komentára