Makeup Revolution X Roxxsaurus

piatok 27. novembra 2020

 Makeup Revolution X Roxxsaurus paletka na tvar notino.sk

Mám pre vás perfektný tip na kontúrovaciu paletku! Nie som veľký fanúšik značky Makeup Revolution, ale úprimne, zakaždým som bola s ich produktmi spokojná. Kvalitatívne je to asi najlepšia cenovo dostupná značka na trhu, pokiaľ ide o líčenie - či už sú to paletky na tvár, očné tiene, fixačné spreje, či rúže. Za mňa jednodznačne ich paletky znamenajú veľa muziky za primerané peniaze. 

Keď som si objednávala paletku Makeup Revolution X Roxxsaurus, ešte nebola vypredaná ale to bude tým, že na stránke Notino beží už druhý týždeň výpredaja Black Friday, tak mrknite, či nenájdete aj vašu z TOP značiek medzi tými, na ktoré sa vzťahuje zľava 25 %. Na značku MUR zľava platí určite! 


Makeup Revolution X Roxxsaurus notino.sk
Makeup Revolution X Roxxsaurus notino


Paletka Roxxsaurus je, teraz sa podržte, vo farbe Rose Gold, čo z obrázka na webe vôbec nevidieť. Akonáhle mi prišla, odpadla som z jej obalu, má krajší obal ako moja paletka od Dioru, takže...nie je o čom. Vo vnútri je zrkadlo, klasicky asi ako pri každej z paletiek od Makeup Revolution, ale najlepší je rozhodne jej obsah. Skrýva poklady na kontúrovanie tváre, a to celkom 4 kontúry a 4 rozjasňovače. Kontúrovacie odtiene sú dokonale matné vo farebných škálach od svetlejšieho po najtmavší. Prvé dva sú chladnejšie, logicky pre svetlejší typ pleti a presne tieto dva sa mi hodia teraz v zime najviac. Zvyšné dva sú skôr vhodné na leto, kedy je koža snedšia a tiež sú o dosť tmavšie - nič pre bledule! Rozjasňovače obsahujú prierez základných druhov highlighterov - od perleťovej ružovskastej, dosť studenej mimochodom, cez dokonalú champagne, až po zlatistú a bronzovú. Tie rozjasňovače sú tak fantasticky maslové, že z nich nemôžem. Kvalitou sa môžu hravo rovnať high end značkám. V ich obsahu nie sú žiadne trblietky, len sa skrátka lesknú. A to tak, že k pleti priľnú a splynú na nej. 


S paletkou sa jednoducho pracuje, pretože pigmentácia je skvelá, jemný dotyk štetca postačí a tobôž pri kontúrach. Radšej viackrát a vrstviť, aby ste to neprehnali. Prvýkrát som štetec doslova ledva obtrela o kontúrovací tieň a aj tak som na lícne kosti naniesla dostatok produktu. Kontúrovanie tváre má za účel tvár opticky dorovnať, zvýrazniť pekné črty a potlačiť nedokonalosti, jednoducho zmeniť proporcie tváre, aj keď iba na "oko". Týmto spôsobom si ženy zúžujú nos, kontrúrujú vysoké čelo, zvýrazňujú pery. Naučiť sa pozdvihnúť svoje črty na vyšší level krajšieho ja nie je žiadna veda, len to chce cvik a dobrý produkt, ktorý vám tú prácu uľahčí a nie sťaží. A paletka Roxxsaurus je výborná voľba aj pre začiatočníčky, vrelo odporúčam.




2 komentáre

  1. Jí se paletky fakt povedly. :) Líbí se mi moc, ale zatím jsem si žádnou neobjednala.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako vravíš, MR ponúka veľa muziky za málo peňazí. Mám od nich celkovo 3 paletky tieňov a som nadmieru spokojná :) Minule som pokukovala aj po rúžoch, ale hovorím si, že Nikola, málo máš? :D Tak som si ich nakoniec nezobrala.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť