Estée Lauder Advanced Night Repair

utorok 9. marca 2021

Výskumné stredisko Estée Lauder revolučným spôsobom vylepšilo najobľúbenejšie nočné sérum a pripravilo nový revolučný Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex. Sérum je chránené patentom do roku 2033. Nová technológia Chronolux Power Signal Technology preniká rýchlo a hlboko do pleti a redukuje známky starnutia spôsobené nežiaducimi dôsledkami moderného spôsobu života. Pleť je hladká bez liniek, mladšia, žiarivejšia, zjednotená. Rovnaká milovaná textúra bez olejov.

Na nočné protivráskové sérum Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex som zbožne pozerala asi od veku 25 rokov. Vtedajšia, pôvodná verzia bola hitom u každej celebrity v časopise a aj ja som túžila vlastniť niečo tak exkluzívne ako je toto sérum. Uvedomovala som si, že na antiageing produkt mám ešte čas a tak som si ho nakoniec nekúpila. Počkala som a minule pri listovaní časopisu Elle som znova narazila na ikonický Estée Lauder Advanced Night Repair, s popiskom, že ide o novšie inovatívnejšie zloženie. A bolo rozhodnuté. Idem do toho a konečne vyskúšam EL Night Repair aj ja.


kúpite na: Notino


Fľaštička s elixírom mladosti mi dorazila a ja som asi krajšie prevedenie produktu nevidela. Mliečne ombré sklo zdobené zlatými nápismi a hore, kde je uzáver s pipetou je krásna zlatá matno-lesklá obruč s názvom kozmetickej spoločnosti. Luxus pre každú ženu, ktorá túži dopriať svojej pleti čosi "viac". Nočné sérum Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex pôsobí v pokožke nielen počas noci, kedy podporuje prirodzený regeneračný proces, ale aj cez deň - chráni pred negatívnymi vplyvmi okolia ako je napr. ozón, modré svetlo, prachové mikročastice či infračervené svetlo. Pri pravidelnom používaní by mala byť výsledkom pevnejšia a pružnejšia pleť, jej tón zjednotený a vrásky či drobné linky menej viditeľné. 

Aj keď sa uvádza ako nočné sérum, t.z. produkt určený predovšetkým na večerné použitie, kľudne ho možno používať aj ráno aj večer. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá uzamyká v pleti vlhkosť až na 72 hodín, a Chronolux™ Power Signal technológiu na podporu obnovu kožných buniek a tvorbu kolagénu v pleti. 

Po vyše mesiaci testovania séra som si všimla, že moja pleť je vypnutejšia a hladká na dotyk. Naozaj hladká. Avšak mám pocit, že je to skôr povrchová záležitosť. Vrásky, hlavne na čele o niečo menej vyditeľné. Chvalabohu produkt je nekomedónny a neupchával mi póry. Seérum je iba základ pod dobrý nočný krém, takže nezabúdajte hydratovať. 


1 komentár

  1. Nad týmto sérom som rozmýšľala veľmi dlho, ale stále neviem, či už je ten správny čas alebo mi ešte séra na vypnutie moc netreba.
    Ale musím povedať že máš prekrásne fotky ♥

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť