ARMANI SI FIORI

utorok 2. marca 2021

armani si fiori notino.sk
Si Fiori Eau de Parfum, ktorú vytvorila perfumérka Julie Massé (MANE), predstavuje novú verziu klasického Si Eau de Parfum s neroli, návykovým stredomorským kvietkom, ktorý vyjadruje dimenziu rozkvitania, a prináša otvorenejší a sviežejší zážitok.
Po najnovšej verzii Fiori parfumovanej vody ikonickej Si od Armani som pokukovala odkedy vyšla na trh. Myslím, že to bolo ešte v roku 2019.  Armani Si Fiori je ale vycibrený klenot a na rozdiel od pôvodnej Si je o niečo jemnejšia, delikátnejšia. Kompozícia s tónmi šumivej zelenej mandarínky a povzbudzujúcich čiernych ríbezlí sú osobité prísady všetkých vôní Si. Základ je tvorený ako zvyčajne tónmi vanilky a bieleho pižma. Absolútna prirodzenosť tejto chypré kvetinovej vône zosobňuje dokonalú eleganciu a ženskosť. Armani Si Fiori je obohatená v samom srdci parfumu o iskrivú arómu kvetu neroli, čo z nej robí úťočisko pravej stredomorskej záhrady pri západe slnka. Ruža dominuje aj v tomto parfume, ako nehynúca klasika mu dožičiava určitú nadčasovosť.


armani si fiori parfumovana voda pre zeny notino.sk

Vôňa má fantastickú výdrž a ak ju mám porovnať so zvyšnými verziami, je podľa môjho názoru jemnejšia, púdrovejšia. Silná a intenzívna ale popri tom pôvabne nežná, nedráždi zmysly. Stačí jeden strek, aby ste sa zahalili do parfumu stelesňujúceho sofistikovanú zmyselnosť. V popredí cítim predovšetkým sladkú vanilku s prímesou ovocia. Až po chvíľke, keď sa na koži rozvinie, príde na rad ruža a o čosi ostrejšie neroli. Avšak aj táto Si je iná, podobne ako Si Passione, ktorú som svojho času milovala. Si Fiori vystihujú slová ako púdrová, krémová, ženská. Pre mňa magická kombinácia.

armani fiori notino.sk

Hlava
čierne ríbezle, mandarínka

 Srdce
ruža, neroli

Základ
biele pižmo, vanilka

Aj flakón Si Fiori je pôvabný ako žena, ktorá vôňu nosí. Minimalistický a elegantný, vypovedajúci svoj príbeh už na prvý pohľad. Mliečne sklo sfarbené doružova dáva o sebe vedieť, akou zmesou vôní je naplnený. Prevažne kvetinové esencie ozvláštnené o čosi sviežejšie ovocie a esenciálne oleje je ideálne na teplejšie mesiace. Zlatý krúžok na flakóne predstavuje sľub večnosti. Krásna symbolika. A dokonalý dar z lásky.


Čo poviete?


Zverejnenie komentára