Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base

utorok 9. marca 2021

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base vitaminova baza pod makeup notino.sk

2 V 1: PRIMER & HYDRATAČNÝ KRÉM
Doprajte svojej pleti láskyplnú starostlivosť vďaka všestrannému primeru Vitamin Enriched Face Base, ktorý je našou jednotkou v hydratácii a príprave pleti na make-up. Zaistí každodennú dávku vlahy a vitamínov B, C a E.

Používate bázu/primer bežne pod makeup? Ja sa priznám, že doteraz takmer vôbec. Moja rutina pozostávala z kvalitného krému a dlhotrvácneho makeupu. Napriek tomu som už dlhší čas chcela vyskúšať niečo exkluzívne. Primery z drogérie som skúšala a ani jeden jediný nebol dobrý, boli to vyhodené peniaze. Podľa mňa nájsť kvalitný primer v drogérii je nereálne. Za lepšie si budete musieť priplatiť. 


Bobbi Brown vitaminova baza notino.sk
kúpite na: Notino

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base je vitamínová báza pod makeup. Balenie je jednoduché z plastu, pripomína krém na tvár. Pod odšrúbovateľným vrchnákom s logom Bobbi Brown sa nachádza ešte bezpečnostné viečko. Už na pohľad je jeho bohatá konzistencia veľmi podobná výživnému prírodnému krému so sviežou citrusovou vôňou. Je hutnejší, ale zároveň jemne našľahaný a rozotiera sa bravúrne. Rovnako rýchlo a jednoducho ako sa nanáša sa dokáže aj vstrebať. Póry jednoznačne vyhladzuje, skúšala som si to na začiatok aj ako test na ruke pre porovnanie. A tá hebkosť, akou pleť zahalí je na nezaplatenie. Obsahuje bambucké maslo a vitamíny ako C, E a B - čo je skvelá hydratácia a výživa v jednom. Táto báze nahradí aj krém či moisturizer a pripraví pleť na nanesenie makeupu. Čo dokáže určite viacero produktov, ale od bázy akosi už čakáme aj lepšiu životnosť líčenie. A tú môžem takisto potvrdiť - kombinovala som ju dokonca aj s obyčajným BBečkom, ktoré sa zvykne po pár hodinách z tváre decentne vytrácať, ale líčenie mi ostalo nedotknuté takmer ako na začiatku. Vynikajúca báza, avšak z citeľne drahšej cenovej kategórie. Ja som si na vyskúšanie vzala mini balenie 15 ml čo mi bohate stačí. Pozor, báza neobsahuje SPF a je vhodná predovšetkým na mastnú a normálnu pleť (ale z môjho pohľadu určite sadne aj suchšiemu typu pleti). Určite odporúčam!



Zverejnenie komentára