NOVINKY, NÁKUPY A PR BALÍČKY

pondelok 18. januára 2021

Ahojte, vitajte pri dnešnom článku, ktorý bude viac obrazový ako informačný a verím, že si ho užijete :-)
Z kategórie nákupov tu máme pár exkluzivít, ako tento parfém of Guerlain Coconut Fizz. Vôňa je to skrz nasrkz kokosová, ale nie príliš obyčajná, svieža i sladká. Kokosová voda v podaní Guerlainu je iná ako by ste čakali, v základe je sladká fazuľa tonka a santalové drevo, čo predučrčujú jej trvácnosť. Kokosový nektár a tropické ovocie vás prenesú šmahom ruky na exotický ostrov. Vôňu som kupovala ako darček osobe, ktorá preferuje výrazné a neokukané druhy vôní.
V drogérii som už nebola ani nepamätám, ale občas aj tam nájdem poklady. Zmiešané pocity mám ale z makeupu Catrice True Skin. Je síce dostatočne krycí, ale na tvári akoby sa nezapracovával, príde mi, že ho je vidieť a že nevie splynúť s pleťou. Tiež mi po čase upcháva póry. Za mňa iba príležitostne. Skúšala som ho nanášať štetcom, aj navlhčenou hubkou - efekt bol rovnaký. Strašne ho je vidieť na pleti. Catrice Eyeconista je z tých riaseniek s malou mierne zahnutou gumenou kefkou. Taký typ čo riasi oddelí, ale nezlepí. Závratný objem a zahustenie nečakajte. Efekt je dobrý, ale nič extra. Lak na nechty od Essence som si vzala v bielej a krásne zvýrazní ruky, omnoho viac ako telové farby. Odporúčam. 
Z dm-ky mi poslali na testovanie nový rad trend it up Rossy Touch. Pochváliť musím makeup aj korektor - oba sú perfektné za tú cenu. Makeup obsahuje kolagén a na pleti ho teda vôbec nie je badať, splynie jedna radosť, avšak nie je veľmi krycí. Pleť skôr rozžiari a aj hydratuje. Balenie má pumpičku, takže ozaj luxus za tú cenu.  Korektor používam denne, je skvelý a v kombinácii s makeupom sa to dá nosiť ako normálne líčenie, korektor zakryje čo makeup nedokáže. Riasenka je slabá, na riasach ju ani nevidieť, nerobí nič. Olejček na pery je old school záležitoť balená ako lesk, ale za chvíľočku z pier zmizne. Nemá žiadnu výdrž. Lícenka a lak na nechty sú dobré, farebne mi sedia. 
Nahromadili sa mi aj novinky od Avonu, v článku ich nájdete TU.

Mám tu aj jednu luxusnú záležitosť od Dior. Ide o paletku na tvár Dior Backstage Glow Face Palette 002 Glitz. Balenie je z plastu - čo mňa neskutočne pri tak drahej značke dokáže sklamať, pretože sa ošúcha pri pravidelnom používaní. Obsahuje dva rozjasňovače vo farbe zlata a ružového zlata a de lícenky v broskyňovom a bronzovom odtieni. Všetky farbičky sú celoročne využiteľné, nakoľko nie sú extrémne ružové ani bledé. Paletka má slušnú pigmentáciu aj lesk, ale je prašná. Dosť suchá na pohmat. To je môj postreh. Na tvári vyzerá celkom pekne, avšak mohla byť trošičku menej sucho namletá.


Z Black Friday som si uchmatla topánky a parku. Parka je celov-yteplená, má vo vnútri kožušinku a preto je do mínusových teplôt. Potvrdím, že je v nej aj v mínuse fakt teplo :-D 


Od Nivea som obdržala balíček noviniek s aloe vera. Milujem všetko čo je s aloe a Labello peeling na pery ste už mohli počas celého roka vidieť minimálne v drogériách a na internete. Tiež som si ho kúpila na podnet reklamy a je výborný na moje suchšie popraskané pery. Nivea teraz prišla s novým radom s aloe vera, ktorý obsahuje telové mlieko - výborne hydratuje, je ľahučké a nevtieravo vonia, dokonca drží hydratáciu v pokožke až na 48 hodín. Sprchový gél som už spotrebovala, bol to taký krémový hydratačný gél, takisto veľmi príjemný, vôbec nevysušoval pokožku. Z pleťovej kozmetiky tu máme ryžový peeling, čistiaci gél a krém na tvár. Všetky tri produkty môžete smelo používať na normálnu až zmiešanú pleť, ako mám i ja. Krémik je extrémne ľahký a vpíja sa okamžite, pričom ho na tvári vôbec necítiť, žiaden mastný film, žiadne upchatie pórov nehrozí. Výborný je pod makeup, pretože ako vravím zapracuje sa do pleti ihneď a nemusíte čakať. Ryžový peeling je príjemný na každodenné čistenie a vďaka drobným čistiacim zrniečkam mám pleť čistú a krásne hladkú na dotyk. Ich micelárny peeling zbožňujem rovnako a používam ráno aj večer. Ak neviete, ktorý z nich skúsiť ako prvý odporúčam najprv vyskúšať ten v čiernom balení, uvidíte ako si ho zamilujete. Ja už nepoužívam nič iné na dočistenie po odlíčení.

Z Pixi Beauty mi prišli ešte pred Vianocami vianočné balíčky ich bestsellerov a ak ste ešte nič neskúšali, navrhujem začať tonikom Pixi Glow Tonic. Obsahuje kyselinu salycilovú, ktorá je známa ako exfoliant a tak pleť môže naplno zažiariť, keď sa zbaví nepotrebných nánosov kože. Neodporúčam ho však používať na dennej báze, stačí raz do dňa, alebo každý druhý deň.
Gabriella Salvete má teraz parádne novinky na nechty, skúste sa pozrieť. Dostala som celú sadu na výživu, calciu,, olejček na kutikulu, base aj top coat aj urýchľovač schnutia. Dokonca aj nejaké perleťové laky. Tiež mi prišli novinky na obočie, v 3 farbách, jedna pre ryšavky, pre blondínky aj tmavovlásky. Je to na štýl Benefitu ako trojhrotová fixa na obočie. Kreslí len veľmi slabo, jemne, musíte pritlačiť. Gél na obočie a riasy je výborný, dávam si ho ako základ pod maskaru a zároveň na fixáciu obočia.
Elnino mi poslalo vianočný dar, darčekovú kazetu Hugo Boss The Scent for Her a je to moja prvotina od HB. Napriek tomu, že mi ju poslali naslepo, mi vôňa tak sedí, nepoužívam teraz nič iné. Je to taká sladká ovocná esencia, s ktorou sa dá fungovať celý deň a po chvíli ju prestriekate, lebo nie je tak ťažká a trvácna. Moje okolie ju cíti zo mňa naďalej, ja však už nie a mám tendenciu si ju stále striekať. Vraví sa, že správna vôňa je tá, ktorú vy necítite ale ostatní áno. Táto toaletná voda bude ten prípad.

Mary Kay nám celý december robilo prekvapenia a posielalo každú adventnú nedeľu darčeky. Prvé obsahovalo sadu na pečenie (suroviny aj pomôcky) a sadu na telo Satin Body. Nechýbal scrub na pery a balzam z rovnakej rady. Drhá adventná nedeľa patrila pánom, tretia dekoratívke a posledná ozdobám na stromček a parfumu Illuminea.


Knižné novinky mi spríjemňovali voľné dni a všetky z týchto kníh som už stihla prečítať, dokonca aj zrecenzovať, takže ak by ste chceli odporúčania na konkrétnu knižku, stačí na hlavnej stránke zakliknúť Books a objavia sa vám všetky moje recenzie.




Ak ste sa dočítali až sem, tak vám pekne ďakujem za priazeň a budem pre vás prispievať aj naďalej. 

Páči sa vám tento formát článkov?




1 komentár

  1. Krásný článek a hlavně je vše nádherně nafoceno :) Úplně jsem se asi zamilovala do těch bot, tak jen škoda, že už končí zima, protože na jaro se bohužel absolutně nehodí. S kosmetiky oceňuji hlavně tu od Nivey, protože tu už mám léty odzkoušenou a je kvalitní. Jaký máš názor na tuto kosmetiku? Moc se mi líbí, že je ekologická a netestovaná na zvířatech, ale než bych do toho měla investovat hned, radši se poradím, pokud máte někdo zkušenosti :)

    OdpovedaťOdstrániť