notino | HIGH END WISHLIST

nedeľa 1. marca 2020


Tiffany & Co. Tiffany & Co. darceková sada III. pre zeny

Ahojte,
v poslednej dobe veľmi rada nakupujem, asi je to pre mňa istá forma terapie. Kozmetiku sa snažím zeliminovať, mám zásoby na celý rok a dala som si ráznu stopku. Chcem najprv produkt minúť, až tak si kúpiť nový. Dáva to logiku, nie? Pre milovníčky kozmetiky ani nie. A tak bojujem s obsesiou mať/vlastniť každú kozmetickú novinku celkom úspešne. Pretože, povedzme si na rovinu, sú ďaleko podstatnejšie veci. Čím som staršia, tým menej nakupujem, ale o to drahší produkt si vyberám. A vyberám ozaj cielene a detailne, aby som sa vyhla sklamaniu a vyhodeným peniažkom. Z môjho wishlistu na Notino vám dnes ukážem všetky produkty, ktoré si plánujem kúpiť...tešíte sa?

Tiffany & Co. je darčeková sada, obsahujúca parfumovanú vodu a telové mlieko. Existuje ikonickejšia značka, stelesňujúca eleganciu, vkus a nadčasovosť? "Najprv zacítite sviežu kombináciu šťavnatého bergamotu, citróna a jemne sladkastej mandarínky. Po chvíli pred vami rozkvitne prekrásna kytica kosatcov, ktorú doplňujú delikátne okvetné plátky ruží. Navyše je srdce vône podkreslené ešte ovocnými akordmi čiernych ríbezlí a broskyne. Základ vonnej kompozície tvoria zmyselné tóny pačuli a pižma."

Benefit First-Class Faves cestovná sada pre zeny

Benefit First-Class Faves je cestovná sada, obsahuje minička známych produktov ako je lícenka Dandelion, rozjasňovač v tyčinke Dandelion Dew, hydratačný pleťový krém Total Moisture, riasenka Roller Lash a nezabudli ani na hit he Pore Proffesional podkladová báza pod make-up. Jednoduchý spôsob, ako vyskúšať všetky produkty naraz, otestovať a prípadne sa rozhodnúť pre plné balenie. Sympatický nápad, ktorý využívajú mnohé značky.

Dior Backstage Face & Body Foundation lahky make-up na tvar a telo vodeodolny
Dior Backstage Face & Body Foundation chcem vyskúšať už čosi vyše roka, odkedy vyšiel na trh a stále si neviem navoliť ani správny odtieň. Nie je ťažký na pleti, ale má výbornú kryciu schopnosť a možno ho použiť nielen na tvár, ale i na telo. Má mierne rozjasňujúci efekt a čo je skvelé-je vodeodolný, preto bude dobrou voľbou aj na leto. Nemá však SPF. Na tekutý makeup som zvyknutá, lepšie sa dá na pleti vrstviť. Pre niekoho môže byť nevýhodou balenie-chýba pumpička, ja som si však aj na tento typ uzáveru už zvykla. Krásne jednoduché balenie, ako je u Diora zvykom ma upútalo ako prvé. Čo sa týka škály odtieňov-na výber sú neutrálne odtiene, s teplým aj chladným podtónom, rovnako ako podtónom doružova, ktorý preferujem ja. 
Odtiene:
1C Cool
2CR Cool Rosy 
2WP Warm Peach
1N Neutral
3C Cool
3CR Cool Rosy
3WP Warm Peach
4C Cool 
3,5N Neutral
4N Neutral 
4W Warm
4WP Warm Peach



Dior Diorskin Nude Luminizer rozjasnovac
Dior Diorskin Nude Luminizer rozjasňovač je luxusný kúsok, priam zberateľský. Dodáva pleti sviežosť, jas a pritom si zachováva prirodzený vzhľad. Kovové balenie a reliéfny nápis vo vnútri nenechajú na pochybách, že značka Dior vie ako zaujať beauty maniačky. 
Odtiene: 
06 Holographic Glow
02 Pink Glow
03 Golden Glow
01 Nude Glow
05 Rose Glow
04 Bronze Glow
Naposledy som si zaobstarala Christian Dior Addict Lip Glow To The Max, čo je obdoba rúžu a balzamu v jednom. Dior značka sa stáva mojou



1 komentár

  1. Ta sada od Benefitu se mi moc líbí. Tak držím palce, ať si celý wishlist splníš.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť