Oriflame 8/2018

streda 30. mája 2018

Pravidelne vám prinášam novinky z katalógu Oriflame a ani tentokrát tomu nebude inak. Tieto články vás bavia a sú celkom dobre čítané a sledované, a tých, čo nebavia, sem možno kliknú zo zvedavosti. Aktuálne platný katalóg, ktorý si môžete prelistovať z pohodlia gauča, mobilu, či pracovne, vám hodím pod linkom TU.  Momentálne som sa viac pri výbere orientovala na pleť. V lete je pre mňa čistá, rozjasnená a zdravá pleť priorita číslo jeden. Nejde len o vizuál, ale ide aj o praktické dôvody. Ísť na dovolenku k moru a musieť chodiť na pláž namaľovaná, kvôli akné, to nepoznám. Rada vystavím pleť a tvár slnečným lúčom a aj tie vedia pomôcť pri kožných problémoch. Po tieto dni mám zvýšenú starostlivosť o pleť, za týždeň som vystriekala štvrtinu toneru a to už je čo povedať. Priam alarmujúce, ako dbám o hygienu tváre posledné týždne. Preto aj produkty v dnešnej recenzii budú venované práve krásnej pleti žiariacej vitalitou a zdravím.



Horúcou novinkou na horúce letné dni je toto vydarené duo na pleť z radu Optimals. Ostrá oranžová farba obalu už tak nejak napovedá, že pôde o vitamínovú bombu. Ako čistiaci gél, tak aj rozžiarujúci gélový krém Optimals Radiance obsahujú vitamín C, zmes švédskych prírodných ingrediencií a aktívne látky na ochranu pleti pred znečistením. Používam ich krátko nato, aby som vedela posúdiť ich účinok v dlhodobom horizonte a zhodnotiť ich benefity pre pleť, ale takto v krátkosti zhrniem moje postrehy. Čistiaci gél používam ráno na očistenie pleti po zobudení a večer po odlíčení micelárkou. Sú v ňom malé čiastočky, zrniečka, takže sa dá povedať, že aj jemne peeluje pokožku, čo je príjemné. Po dôkladnom očistení nanesiem gélový krém, pod oči si aplikujem iný, a ten sa vstrebe do sekundy. Je ozaj dosť gélový a ľahučký na pleť, ani ho necítiť, nezaťažuje ju a je vhodný aj pod makeup. Čo som si všimla oba výrobky príjemne voňajú, nič prehnané a chválim aj malé spratné balenia vhodné na cesty, aj do príručnej batožiny. Čo je ale podstatné, vitamín C je teraz veľká vychytávka u viacerých značiek, stretla som sa tým minimálne u troch, a naozaj má niečo do seba. Mám pocit, možno je to len môj dojem, že viditeľne omladzuje pleť. Povedala by som, že vyvolá ten efekt na pleti tým, že ju rozjasní a zhydratuje, pritom ju nemastí a vyzerá to tak maximálne prirodzene, akoby to tak bolo od prírody, nie spôsobené kozmetikou. Inak, je známe, že vitamín C zohráva úlohu pri tvorbe kolagénu. Navyše, ak sa aplikuje topicky, pomáha liečiť akné, zvyšuje bariérovú funkciu pokožky, znižuje stratu vlhkosti, chráni pred UV žiarením a zabraňuje vzniku stareckých škvŕn. Aspoň jeden produkt s céčkom by ste mali vyskúšať a posúdiť samé, ja bude pokračovať v používaní :-)




Obnovujúce sérum NovAge Time Restore je z radu Novage a testuje ho mamina. Celá rada Novage Time Restore je tuším určená pre dámy 50+, čiže n zrelú pleť. Mamina už vlastní nejaké produkty z tohto radu, tak som chcela, aby vyskúšala aj toto luxusné sérum na pleť. Jej pleť je suchá, ale v jej veku stále pekne relatívne vypnutá a bez pigmentových škvŕn. Sklenené balenie s pumpičkou vyzerá decentne a krásne, hlavne tie perleťové zrniečka, o ktorých som si najprv myslela, že je sú to zlaté častice, ale nevadí :-D To by potom asi sérum nestálo 30 eur :-) Každopádne pumpička funguje expresne a 1-2 pumpy stačia na celú tvár. Hydratujúca receptúra, posilnená o komplex GenisteinSOY a výťažok sladkého drievka, zdokonaľuje tón pleti a dodáva jej žiarivý, obnovený vzhľad. Mamina vraví, že to sérum dosť vypína pleť a hlavne vrásky, tak som vás možno inšpirovala na darček. 
Kým ja čistiace mlieka na tvári neznášam, mamka na jej suchú pleť mlieka obľubuje. Vyhladzujúce čistiace mlieko Novage obsahuje konzistenciu s účinkom proti starnutiu, posilnenú o komplex Nutriplus. Čistí nečistoty a makuep a pritom vyživuje pleť a zanecháva ju hladkú a zamatovo hebkú. Ako vravím, mne mlieka nesedia, upchávajú mi póry, ale na suchú zrelšiu pleť je mlieko ideálne. 


Určite si prelistujte katalóg, pretože veľa noviniek som vám dnes neukázala :-)
Čo vravíte na kampaň 8/2018? Našli ste niečo zaujímavé ?


5 komentárov

  1. tie zrniečka v sére vyzerajú super :) ja mám z týchto produktov radu Optimals Radiance a som s ňou veľmi spokojná :) vitamín C sa vraj ťažko udržuje aktívny v kozmetických produktoch, preto málo značiek siaha po takýchto prípravkoch, ktoré by ho obsahovali :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oriflame má perfektní produkty, ale tuto řadu jsem zatím ještě nezkoušela, tak snad časem :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Produkty vyzerajú skvelo a luxusne :) Veľmi sa mi páčia tie balenia, na fľaštičky a designy som úplny maniak

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nejvíce mě zaujalo sérum :) pokud si na něj třeba o Vánocích vzpomenu, tak ho možná pořídím mamce, jako dárek :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Produkty vypadají moc hezky. Asi si taky po delší pauze něco z Oriflame katalogu objednám. :)


    Deni ze stránky Lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť