DARČEK PRE MAMU

utorok 8. mája 2018

Pekné popoludnie,
neverím, že už zajtra mám narodeniny. Tento rok som na to takmer zabudla. Neteším sa, vôbec. Starnem :-( Okrem mňa, má tento týždeň sviatok ešte jedna osoba. Vlastne ich sú milióny po celom svete. Naše maminy. Tie sa vedia vysporiadať so všetkým, čo život prináša. Aj so spomínaným starnutím, aj so starosťami nás, ich detí, aj s každou jednou maličkosťou, ktorú dokážu nafúknuť. Naše maminy si zaslúžia našu pozornosť po celý rok. Vďaka nim sme tu. Vybrať ten správny darček pre mamu nie je jednoduché. No zaslúžia si podľa mňa oveľa viac ako darčeky, kvety či výlety. 

Zaslúžia si najmä rešpekt a úctu. 

Moja mama je náročná osoba, hlavne ak ide o mňa. Má na mňa dosť striktný meter, musím spĺňať rôzne normy a kvóty, ale keďže mám vlastnú hlavu, dokážem sa nad malichernosti povzniesť. Že som zle vyvešala prádlo, že som nedobre poskladala uteráky, že mi kvapla voda pod kuchynský drez....maličkosti, možno smiešne, ale u nás je pre to vždy oheň na streche! Viem, každá mama rieši veľa a rieši všetko. To je taká ich spoločná vlastnosť. Veľa, veľa, veľa a dookola. Hlavne otázky a nepostačujúce odpovede z našej strany. Ale ak by také neboli, asi by museli stratiť materinský inštinkt, nie?

Mňa mamina naučila veľa vecí do reálneho života. Je to pragmatický človek. Nie je to typ mamy, čo chodí na manikúru alebo sa líči denno denne do práce. Moja mamina dbá o svoju pleť odjakživa a najväčšiu radosť jej vždy spraví dobrý parfém...alebo kvety...alebo krémeš :D Na svoj vek má veľmi dobrú pleť, a to takmer vôbec nepoužíva makeup. Niekedy sa jej až čudujem, ale tak je zvyknutá a je to jej postoj. Tento rok som jej kúpila na narodeniny knižku, nech sa rozptýli... a ešte sérum na pleť. Na deň matiek mi už došli nápady. Možno aj vám, ale nezúfajte, tipy na darček pre mamu nájdete aj na stránke notino.sk 

parfém pre ženy Chloé Nomade Giorgio Armani Sí passione Yankee Candle Mother´s Day

Každoročne majú pekný výber, ale ako som spomenula, moja mamina nie je na šminky, makeup a podobne. Má rada bio kozmetiku, kvalitnú starostlivosť o pleť a telo a zo všetkého najviac si potrpí na dobrý a výnimočný parfém. To som po nej asi zdedila, ja totižto parfémy milujem a len máloktorý mi prirastie k srdcu, hoci som ich vyskúšala celkom dosť. Práve preto už viem, čo jej spraví radosť a môj výber by bol asi medzi parfémovou vodou Cholé Nomade a Giorgio Armani Sí passione, prípadne La Vie Est Belle Éclat od Lancome. Všetky tri sú výrazne a jedinečné vône pre zrelšiu dámu. Po prípade ak hľadáte niečo cenovo prijateľnejšie, mne padla do oka táto krásna sada čajových sviečok Yankee Candle Mother´s Day, za skvelých 12 eur.

Na čo si potrpia vaše maminy ?




1 komentár