3 PRODUKTY Z NOTINA, KTORÉ MUSÍTE MAŤ

nedeľa 19. novembra 2023

notino black friday notino.sk
kúpite na: Notino
Na aké produkty nedáte dopustiť?
Sú to vaše stálice, ktoré si vás získali a neviete ich dokonca nahradiť?

Dnes by som vám rada predstavila trojicu produktov, ktoré sú v mojej výbave už nejaký čas a veľmi som si ich obľúbila. Momentálne beží Black Friday na stránkach notino.sk, takže môžete nakúpiť až s 30% zľavou, odporúčam pozrieť si stránku a vybrať darčeky už ja ku Vianociam.
color wow dream coat notino.sk

Color WOW Dream Coat sprej na vlasy je revolučný stylingový prípravok, ktorý je navrhnutý tak, aby chránil vaše vlasy pred vlhkosťou a zabraňoval efektu "frizz". Tento sprej vytvára na vlasoch ochranný film, ktorý ich obklopuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi, ako je napríklad vlhkosť vo vzduchu. Vaše vlasy tak zostávajú hladké, lesklé a bez efektu "frizz" po dlhý čas. Jedinečná formula tohto spreju nezaťažuje vlasy a nezanecháva na nich žiadne viditeľné zvyšky. Sprej je vhodný pre všetky typy vlasov a je ideálny na vytvorenie dokonalých účesov bez obmedzení. Color WOW Dream Coat sprej na vlasy je vodeodolný a jeho účinok vydrží až po niekoľko umytí vlasov. Stačí naniesť ho na umyté a uterákom osušené vlasy, rovnomerne prestriekať a následne ich vyfúkať fénom. Tento produkt je skvelou voľbou pre tých, ktorí bojujú s neposlušnými vlasmi a hľadajú účinné riešenie. S Color WOW Dream Coat sprejom na vlasy dosiahnete dokonalý a dlhotrvajúci efekt bez ohľadu na vlhkosť vo vzduchu. Buďte pripravení na hladké a lesklé vlasy, ktoré vydržia po celý deň - vďaka tomuto úžasnému spreju. Vhodný je na jemné aj tvrdšie vlasy so sklonmi ku krepovateniu a naozaj ho stačí použiť iba raz za 3 umytia. Vyfúkané vlasy budú hladké a hodvábne, krásne narovnané aj bez žehličky.

Notino Dry Shampoo dark brown je skvelou voľbou pre všetky dámy s tmavými vlasmi, ktoré hľadajú praktické riešenie medzi umývaním vlasov. Tento suchý šampón je skvelý pre rýchlu obnovu objemu a sviežosti vlasov medzi umývaním. Jeho tmavohnedá farba je ideálna pre ženy s tmavšími odtieňmi vlasov, pretože nezanecháva biely povlak alebo viditeľné stopy. Okrem absorbovania prebytočného oleja na vlasoch, toto suché šampónu tiež zanecháva vlasy voňavé a s pocitom čistoty. Je ľahké a rýchle ju aplikovať, pričom stačí nanesť malé množstvo na korene vlasov a jemne vmasírovať. Po nanesení a vyčísení vlasov môžete pokračovať v bežných úpravách vlasov, ako je fúkanie alebo úprava prameňov. Notino Dry Shampoo dark brown je skvelým spoločníkom pre každú ženu, ktorá chce mať svoje vlasy stále svieže a plné objemu bez nutnosti každodenného umývania. Suchž šampón notino je ozaj tmavý v odtieni dark brown, preto ho môžu smelo používať iba brunetky.

ritual sakura notino.sk

Mojim posledným obľúbencom je antiperspirant od značky Rituals s vôňou Sakura. The Ritual of Sakura celá kolekcia vonia úžasne po čerešňových kvetoch a pri tomto antiperspirante máte jej vôňu a sviežosť po celý deň na sebe a cítite ju aj na konci dňa. Všetky deo od Rituals mi voňajú a postupne chcem vyskúšať čo najviac. Veľmi príjemný pocit pri nosení bez akéhokoľvek zápachu, odporúčam celú sadu kde možno vyskúšať čo najviac produktov na telo.


Zverejnenie komentára