RECENZIA / NÁKUPY Z BONPRIX

pondelok 27. novembra 2023


Krásny deň prajem, ako inak aj dnes som si pre vás pripravila recenziu na obľúbené kúsky oblečenia z eshopu bonprix. Vybrala som si jednoduché kúsky ale aj jedny zaujímavé háčkované šaty, tak sa spoločne pozrime nato, čo na ne hovorím a aká je realita v porovnaní s obrázkami na stránke :)


Biela blúzka bude stálicou v šatníku celoročne, je možné ju kombinovať so všetkými druhmi oblečenia ako sú sukne, nohavice, šortky. Najviac mi ladí s džínsami, kedy pomocou doplnkov viete outfit pozdvihnúť na vyšší level. Blúzka je z bavlny, je to obyčajná základná basic košeľa, ktorú vynosím a je dobré mať aspoň dve biele košele. Jedna skrátka nestačí :) Mám ju aj v modrej a určite sa pozriem ešte po iných farbách. Príjemná na nosenie a i takto s vyššími sandálkami vyzerá skrátka classy a nadčasovo. Biela košeľa bonprix je určite must have kúsok!


Pletené šaty - hit sezóny majú v dlhšej aj kratšej verzii. Mám tu kratšiu zhruba po kolená, ale páčia sa mi aj dlhé. Háčkované šaty bonprix sú podšité, kvalitne spracované a priam až hrubé na horúce počasie, ale skutočne trendy a krásne. Toľko komplimentov som na ne dostala :) Odporúčam všetkým.


Džerzejové šaty s uzlíkovým detailom sú obyčajné šaty ale so zaujímavým detailom, ktorý ich robí  kúskom na bežný deň. Dĺžka je midi, čo vyzerá tiež zaujímavo, ale šaty sú hlavne na bežné nosenie, praktické na vychádzky do mesta. Prestrih v páse zakryje bruško, čo je ďalšie plus. Barbie core šaty pre pre všetky živé Barbie.




Zverejnenie komentára