Kozmetika Essence a moje TIPY

nedeľa 19. novembra 2023

essence lipstick notino.sk
kúpite na: Notino
 
Essence je značka, ktorú nakupujem od začiatku blogovania.
Určite vám nemusím vysvetľovať prečo?

Essence ponúka široký sortiment produktov od mejkapov až po nechtovú a telovú kozmetiku. Ich výrobky sú často farebné, hravé a experimentálne, sú určené pre kreatívne a odvážne ženy, ktoré sa neboja výrazného líčenia. Okrem toho, značka je známa aj tým, že sa snaží minimalizovať vplyv na životné prostredie a nepodporuje testovanie na zvieratách. Essence sa stala mojou obľúbenou značkou ako aj mladých žien po celom svete, pretože ponúka kvalitné produkty za prijateľnú cenu a netestuje na zvieratách.

Nakupujte za skvelé ceny na stránkach notino počas BLACK FRIDAY 

essence i love extreme notino.sk
essence matte lipstick notino.sk

Essence I love Extreme riasenka je moja absolútna obľúbená. Jej extra čierna farba mi dodáva dokonalý dramatický vzhľad a zvýrazňuje moje mihalnice, čím získa moje oči úplne nový rozmer. Táto riasenka je naozaj extrémne čierna a intenzívna, čo z nej robí dokonalý doplnok ku každému líčeniu. Navyše dokáže celý deň perfektne držať bez rozmazania alebo opadávania z mihalníc, čo je veľkým plusom pre každú ženu, ktorá si cení kvalitné líčenie. Jej jedinečná kefka pomáha oddeliť a predĺžiť každú mihalnicu a dodať im objem, čo mi veľmi vyhovuje, pretože chcem aby moje oči doslova žiarili. Vďaka tejto riasenke nevyužívam už žiadne umelé riasy, pretože jej účinkom som absolútne unešená. Okrem toho je táto riasenka cenovo dostupná, a teda sa nemusím obávať jej častého používania. Pre mňa je Essence I Love Extreme riasenka ideálnou voľbou a keby som mala vybrať len jednu riasenku, určite by to bola táto.

Essennce 8h matte liquid lipstick je skvelou voľbou pre všetky milovníčky matných rúžov. Jeho dlhotrvajúca formula zabezpečuje až 8 hodín perfektného vzhľadu, čo je ideálne pre dlhé pracovné dni alebo večerné udalosti. Rúž je veľmi pohodlný na pokožke a nevysušuje pery, vďaka čomu sa môžete cítiť komfortne po celý deň. Jeho pigmentované farby dodajú vašim perám bohatý a intenzívny odtieň, ktorý vydrží po dlhý čas. Rúž sa jednoducho nanáša a zanecháva krásny matný finiš. Okrem toho je k dispozícii vo viacerých farebných odtieňoch, takže si určite vyberie každá žena podľa svojich preferencií. Jeho kompaktný a praktický dizajn umožňuje jednoduché nosenie v kabelke alebo vrecku a aplikácia v priebehu dňa je veľmi jednoduchá. Matné rúže Essence sú cenovo dostupná voľba pre každého, kto hľadá kvalitný matný rúž za prijateľnú cenu. 

Essence Extreme shine lesk na pery dodá perám výživu a neodolateľný lesk, takže zbohom obyčajné balzamy! Lesk a olejček v jednom sa o vaše suché pery postará a skvelo vyzerá aj s kontúrovacou ceruzkou.

Zverejnenie komentára