I HEART REVOLUTION Honey Bear kolekcia!

štvrtok 28. septembra 2023

honey bear notino.sk
kúpite na: Notino

 
I HEART REVOLUTION Honey Bear je kolekcia kozmetiky s neodolateľným motívom medvedíka vytvorená značkou Revolution. Táto kolekcia obsahuje rôzne produkty, ktoré môžete použiť na dokonalý vzhľad.

Z KOLEKCIE HONEY BEAR mám: paletku očných tieňov, olejček na pery, rozjasňovač a gél na obočie

Paletka očných tieňov I HEART REVOLUTION HONEY BEAR je jedným z najkrajších produktov tejto kolekcie. Paletka obsahuje očné tiene v rôznych odtieňoch, čo vám umožňuje vytvoriť nekonečné možnosti líčenia. Prevažne teplé odtiene dopĺňa ružová a žltá. Očné tiene majú jemnú textúru a sú ľahko aplikovateľné. Farby očných tieňov sú krásne pigmentované a dlho vydržia na vašich očiach. S touto paletkou sa dá vyhrať na veľa spôsobov, a to najmä teraz na jeseň. Bude rezonovať s jesennými tónmi a farbami a jej obal vám bude robiť radosť zakaždým, keď ju použijete. Pôsobí nielen milo a hravo ale aj luxusne, pretože to nie je žiaden plast dámy. Za cenu 8 eur ani nenájdete krajšiu paletku na oči!


I heart revolution honey bear notino.sk
Revolution paletka očných tieňov honey bear notino.sk

V kolekcii môžete nájsť aj olej na pery. Tento olej je skvelým pomocníkom pre suché a popraskané pery. Jeho jemná textúra rýchlo preniká do pokožky pier, čím zaisťuje okamžitú úľavu od suchosti. Okrem toho olej na pery tiež navlhčuje a vyživuje pery, čím im dodáva hebkosť a zdravý vzhľad. Myslím, že majú dve varianty a obe sú skvelé. Ja som si vybrala svetloružový odtieň, čo je vo finále aj tak jedno pretože olejček je transparentný. S týmto olejom pomádu už vôbec nepotrebujem. 

Gél na obočie je ďalším produktom z tejto kolekcie, ktorý vám pomôže mať perfektné obočie. Gél je prekrásne obohatený o výťažok z medu a tak aj vonia! Je to niečo neskutočné, sladké a na zjedenie ako celá táto edícia. Jeho formula zaisťuje dlhotrvajúcu fixáciu obočia a zároveň ho tvaruje do požadovanej podoby. Obočie bude vyzerať hustejšie a upravenejšie. Stačí ho naniesť na kefku, ktorá je súčasťou balenia a obočie ňou prečesať. Normálne ako ste zvyknuté pri laminácii. Je to omnoho lepšia varianta ako gél, ktorý obočie zbytočne zatvrdí a zlepí.

Posledným produktom v kolekcii I HEART REVOLUTION Honey Bear, ktorý som vyskúšala, je rozjasňovač. Tento rozjasňovač je jemný, ale zároveň hojne pigmentovaný, čo vám poskytne žiarivý lesk. Jeho formula sa ľahko nanáša a rozptyľuje na pleti. Farba je viac bronzová ako zlatá, takže jednoznačne iba na opálenejšiu pokočku. A ten dizajn? Takmer ako Fenty Beauty ale zlatší.

Objavte poklady deoratívnej kozmetiky značky I HEART REVOLUTION za bezkonkurenčné ceny ešte dnes!







Zverejnenie komentára