Recenzia MAX FACTOR Lasting Performance

štvrtok 28. septembra 2023

kúpite na: Notino


Vitajte pri dnešnom článku a recenzii na jeden z najpredávanejších makeupov vôbec! Reč je o značke Max Factor, ktorú iste registrujete už takpovediac od detstva z televízie a reklám.

Je to cenovo veľmi dostupná značka pre každého a navyše, ak propaguje, že ňou líčia aj poprední maskéri filmových hviezd - tak prečo ju neskúsiť? Odolávala som veľmi dlho, kým som sa rozhodla vyskúšať ich makeup. V minulosti som mala jeden, avšak nesadol mi odtieň a nejako som už nemala veľké očakávania. Postupom času som si zvykla na high end značky ako Dior, Lancome, či Estée Lauder - no povedzme si pravdu dať za jeden makeup vyše 50 eur vôbec nie je málo, navyše pri mojej spotrebe. Skrátka na bežné dni potrebujem aj lacnejšiu avšak stále účinnú alternatívu a tak som hľadala správneho adepta.

Napokon ma asi presvedčili ohlasy na dlhotrvajúci tekutý make-up. Ide o dlhotrvajúci makeup Max Factor Facefinity Lasting Performance so semi matným efektom, ktorý s vami bude od rannej kávy až po večerné rande bez oxidácie a otierania či iných nežiadúcich pridružených vlastností. Tekutá forma zabezpečí ľahkú manipuláciu s hubkou alebo štetcom a dokonale splynie s pleťou. Ak vravím, že dokonale splynie, tak to myslím úplne vážne. Zvolila som si odtieň 106 Natural Beige a je neuveriteľné, ako mi sadol. Perfektne sa blenduje na pleti, vôbec sa nemusíte báť ťažkého nánosu alebo efektu masky. Stačí navlhčiť beauty blender, čo ja osobne pri líčení preferujem a jemne nanášať. Samozrejme, dá sa dobre vrstviť a čo som postrehla, nepotrebujem použiť korektor tak ako inokedy. Dobre prekryje aj kruhy pod očami či akné, skrátka výborne kryje akékoľvek nedostatky na tvári.



Vlastnosti:
dokonale zjednotí nedostatky pleti a dodá jej bezchybný vzhľad
krémová textúra sa ľahko rozotiera a prirodzene splynie s pleťou
má dlhotrvajúcu výdrž a odoláva oteru aj dotykom
na tvári zanecháva semi matný efekt


Zloženie:
bez parfumácie
nekomedogénny


Celkovo je to makeup, ktorým niet čo pokaziť. Som maximálne spokojná, pretože kryje a zároveň stále vyzerá prirodzene. Neotláča sa tak veľmi ako drahý Dior, čo je ďalšie nemalé plus. Nevýrazňuje vrásky a pleť tak nevyzerá ostarnuto. Majú dosť veľký výber odtieňov, čo sa musí uznať. Taktiež cena okolo 7 eur je bezkonkurenčná. Ani v drogérii nenájdete lepší makeup za lepšiu cenu a už vôbec nie s takou výdržou. Určite odporúčam si k nemu zvoliť aj korektor rovnakej značky - PAN STICK vám vydrží večnosť!








Zverejnenie komentára