Ariana Grande Cloud - dupe na Baccarat Rouge?

štvrtok 28. septembra 2023

ariana grande cloud notino.sk
kúpite na: Notino

Ženská a sladká vôňa ako na obláčiku? To je ARIANA GRANDE CLOUD. 

Ariana Grande Cloud parfumovaná voda je vôňa určená pre sebavedomé a mladé ženy, ktoré si potrpia na unikátne a zmyselné vône. Určite padne do vkusu tým z vás, ktoré milujú sladkavé arómy. Tento parfum je často považovaný za alternatívu k Baccarat Rouge 540, čo ho robí výbornou možnosťou pre tých, ktorí si želajú mať luxusnú vôňu za dostupnú cenu. Táto vôňa je považovaná za dupe parfému Baccarat Rouge 540, čo znamená, že sa podobá na neho vo vôni, ale za oveľa nižšiu cenu. Čo myslíte, je to tak? Nižšie sa dočítate môj názor a skúsenosť.

Ariana Grande Cloud je vôňa, ktorá okamžite pritiahne pozornosť každého vo vašom okolí. Vôňa je kombináciou sladkých a kvetinových tónov, ktoré vytvárajú zmyselný a príťažlivý dojem. Jemné kvetinové tóny ruže a orchidey sa miešajú s jemnými sladkosťami marcipánu a pižma, čím vytvárajú neodolateľnú a pôsobivú vôňu. Kým v hlave dominuje bergamot a hruška, srdce je naskrz sladké s kokosom, pralinkou a vanilkovou orchideou. Základ ostáva kašmírový a neutrálny. 

Jednou z výhod tohto parfému je jeho trvácnosť. Vôňa zostáva na pokožke po celý deň a nevyžaduje pravidelné obnovenie. Aby ste si vôňu udržali čerstvú a dlhotrvajúcu, stačí naniesť ju na suchú a hydratovanú pokožku. Okrem svojej nádherné vône, má táto parfumovaná voda tiež hravé a milé balenie. Mne sa dizajn obláčika páči, dodáva mu akúsi detskosť a pritom stále ostáva originálnym aj pre dospelú ženu. Flakón si samozrejme môžete vybrať zo stojana, a tak ho jednoducho nosiť so sebou v kabelke. Balenie je jednoduché a pohodlné na držanie, čo umožňuje jednoduchú aplikáciu.

cloud parfemovana voda notino.sk

Ariana Grande parfumovana voda notino.sk

A ako hodnotím porovananie Cloud a Baccarat?

Ak kupujete túto vôňu naslepo, tak môžete byť trocha prekvapení a zmätení. Nie je to dupe 1:1. Cloud je o dosť sladší, aspoň ja ho tak vnímam. Je to cítiť okamžite od prvého streknutia. Baccarat je o čosi viac unisex a aj keď úvodné tóny majú podobné, Cloud je vyslovene ženský a sladký. Taktiež základ sa líší, pod odprchaní oboch parfémov cítím rozdiel. Na prvý pohľad sú podobné, ale určite nie totožné. Ak si ale Cloud parfémovanú vodu plánujete kúpiť iba ako náhradu za luxusný a predražený Baccarat, tak by ste to mali vedieť. Ariana Grande má úspešnú značku ako aj ďalšie pekné vône, ktoré určite stoja za vyskúšanie. 





Zverejnenie komentára