COSIBELLA / Olaplex a kórejská kozmetika

pondelok 27. februára 2023



Poznáte eshop Cosibella ?

Tento eshop je jedinčený. Ponúka kozmetiku, ktorá neobsahuje parabény, sírany, farbivá ani iné škodlivé zložky. Prípravky, ktoré majú bohaté výživné zloženie a užitočné zložky. Vegánsku kozmetiku a kozmetiku značiek, ktoré doposiaľ na Slovensku neboli dostupné. Majú široký výber kórejskej kozmetiky ale aj iného pôvodu, ktorú nájdete rozdelenú ako svetová kozmetika na podsekcie ako (francúzska, španielska, USA, VB, poľská kozmetika) Starostlivosť o zákazníka je prvoradá a taktiež vám ich vyškolení pracovníci poradia ohľadom správneho výberu produktu či otázok ohľadom vašej skincare rutiny. Všetky produkty objednané z tejto stránky sú 100 % originál.

Moja voľba smerovala na vlasovú starostlivosť, a to konkrétne na značku Olaplex. Iste Olaplex poznáte a možno ho aj samy doma používate. Rada by som zdieľala svoje dojmy z testovania.


Olaplex - No. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

Fialový šampón je určený na blond zosvelené blond vlasy a je naozaj koncentrovaný. Odporúčam si nasadiť pre umývaním vlasov gumené rukavice. Šampón nahrádza N4 v bežnej rutine, takže ho možno kombinovať spoločne s kondicionérom N5 od Olaplexu. Neutralizuje žlté aj oranžové tóny vo vlasoch už po jednom umytí! Ak máte obavy, či vlasy nevysúša tak odpoveď znie nie. Vďaka špeciálnej technológii vaše vlasy nebudú vysušené a dostanú chladivý nádych.

Olaplex - No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Intenzívna kúra na vlasy s vysoko regeneračným účinkom slúži ako predpríprava pre nanesenie masky od Olaplex N3. Toto kombo tvorí svätý grál Olaplexu na domáce použitie a malo by sa nanášať na suché vlasy. Trik spočíva v tom, že N0 vďaka rozprašovaču vlasy zvlhčí a následne nanesiete N3, ktorú necháte pôsobiť minimálne 25 minút. Ešte lepší hack je aplikovať oba produkty na čisté vlasy, t.z. nie mastné ani zanesené stylingom aby zložky lepšie prenikli do vlasov a výsledok stál zato. Ak nestíhate, samozrejme, stačí aj prvý postup. Moje dojmy? Vlasy spevnené a vyživené ako zo salóna.

Olaplex - No. 9 Bond Protector Nourishing Serum 

Ochranné sérum na vlasy s ľahkou konzistenciou a bohatým zložením. Stačí ho naniesť do uterákom vysušených vlasov od korienkov po končeky a vlasy vyfúkať. Chráni pred teplom a krepatením, vyživuje, hydratuje a tiež uľahčuje rozčesávanie mokrých vlasov. Konzistencia sa mi zdá taká vodovo-gélová a číra, je veľmi zvláštna a podotýkam, že na suché vlasy toto sérum nefunguje, musia byť vlhké!


Na záver mám pre vás aj tip na vyskúšanie skvelej kórejskej kozmetiky značky 

Some By Mi - Total Care Serum Trial Kit


Miracle Serum - sérum s AHA, BHA a PHA kyselinami, ktoré účinne odstraňujú odumreté kožné bunky, normalizujú sekréciu kožného mazu a zosvetľujú pigmentové škvrny. Prípravok bol ďalej obohatený o extrakt z pupočníka ázijského, ktorý upokojuje a urýchľuje hojenie a niacínamid.

Snail Serum - sérum s extraktom slimačieho slizu, ktorý upokojuje, hojí a regeneruje. Prípravok bol ďalej obohatený o extrakty: z paliny, listov čajovníka (Tea Tree) a pupočníka ázijského.

Super Matcha Serum - sérum sťahuje rozšírené póry. Obsahuje extrakt z čaju Matcha, ktorý účinne vyživuje, hydratuje, chráni pred škodlivými účinkami vonkajších vplyvov a reguluje sekréciu kožného mazu.

Yuja Niacin - sérum rozjasňuje, hydratuje a pôsobí proti vráskam. Obsahuje 82,3 % extraktu z ovocia Yuzu, ktorý je zdrojom vysoko koncentrovaného vitamínu C.

Môj favorit je jednoznačne yuja niacin - tak krásnu pleť som už dlho nemala a to sérum ani len neviete, že máte na pleti. Je ľahké a rozjasňujúce.

1 komentár

  1. O tomto shopu slyším poprvé, ale musím říct, že produkty se mi moc líbí :-)

    OdpovedaťOdstrániť