Varenie/pečenie zdravšie

pondelok 27. februára 2023

zdrava vyziva notino.sk
kúpite na: Notino


Hľadáte zdroj bielkovín, vlákniny a nenasýtených tukov? Mandľové maslo s kokosom a bielou čokoládou je chutné orieškové maslo, vyrobené z lúpaných mandlí, kokosu a bielej čokolády. Krémová konzistencia skvelo ladí s raňajkami na ovsenú kašu, na palacinky či proteínový nápoj alebo akékoľvek vaše obľúbené jedlo. V sekcii zdravá výživa nájdete to najlepšie na zjedenie :-)

Obsahuje 40 % lúpaných mandlí, 40 % kokosu a 20 % bielej čokolády. Neobsahuje žiadny palmový olej ani soľ. Mandle vďaka svojej lahodnej chuti patria k najobľúbenejším orechom, ktoré navyše obsahujú veľa vitamínov, minerálov a antioxidantov. Tie chránia bunky pred negatívnymi účinkami oxidačného stresu. Zloženie mandlí je tiež bohaté aj na bielkoviny, vlákninu a zdravé tuky. Príjem bielkovín je nepostrádateľný pre všetkých aktívnych športovcov. Prispievajú totiž k rastu, ale aj udržaniu svalovej hmoty a majú pozitívny vplyv na zdravie kostí. Prítomná vláknina je dôležitá najmä pre zdravé trávenie, pretože prispieva k správnej funkcii čriev.

Toto maslo si zamilujete či už ako nátierku alebo ním dochutíte svoje obľúbené recepty. Ja ho uprednostňujem pri pečení lievancov, alebo na dochutenie kaše na ráno. Sladká chuť mandlí sa dobre dopĺňa s kokosom a chutí to ako hutnejší sladký kokosový olej. Biela čokoláda mu dodáva bielu farbu a takisto sladkosť, čo z neho robí aj dobré dochucovadlo na koláče a podobne. Maslo možno držať v chladničke a mali by ste ho spotrebovať do 3 mesiacov od otvorenia, čo nebude problém, pretože je naozaj chutné. 

almond butter zdrava vyziva notino.sk
gymbeam almond butter notino.sk

Prečo práve GymBeam Almond Butter?


  • s obsahom 40 % mandlí, 40 % kokosu a 20 % bielej čokolády
  • obsahuje bielkoviny, vlákninu a zdravé tuky
  • má lahodnú chuť a krémovú konzistenciu
  • je vhodné na dochutenie proteínového nápoja, jogurtu, tvarohu, raňajkovej kaše a rôznych fitness receptov
  • neobsahuje žiadnu soľ ani palmový olej
Vyskúšajte zdravú maškrtu s bohatým zdrojom vlákniny a proteínov, navyše s príjemnou chuťou! GymBeam má v ponuke aj iné maslá rôznej chuti, takže každý si príde na svoje. 

Zverejnenie komentára