Hugo boss The Scent

pondelok 27. februára 2023

Hugo Boss parfemy notino.sk
kúpite na: Notino

Hugo Boss je synonymom módy, luxusu aj kozmetiky. Nadčasové parfémy dostali do kolien ženské aj pánske publikum. Parfémy Hugo Boss sú zmyselné, sexy a pri tom ostávajú stále elegantné. Poznáte muža, ktorý by nepoznal značku Hugo Boss? Myslí, že sa všetky zhodneme na tom, že touto značkou nie je čo pokaziť, najmä ak si váš milý nie je istý výberom novej vône. Nazvala by som ju aj univerzálnou voľbou pokiaľ ide o dar pre pána, muža. Moja osobná skúsenosť s parfémami HB nie je taká rozsiahla, a predsa som našla svojho favorita. 

Hugo Boss toaletna voda notino
hugo boss the scent notino

Počiatočné tóny vône Hugo Boss Boss The Scent sú príjemne lákavé. Ukrýva sa tu sladká broskyňa, doplnená zvodnými tónmi frézie. Opojný osmant kraľuje srdcu vône. V závere si vaše okolie získajú delikátne kakaové tóny.

Hugo Boss The Scent je toaletná voda stvorená na bežný deň a bežné nosenie pre sebavedomú ženu. Do kancelárie, na prechádzku, dokonca aj na špeciálnejšie príležitosti. Mne sa ale javí ako kvetinovo-ovocná, tým pádom nie je príliš ťažká na deň a zachováva si svoju sviežosť aj štýl. Slaská broskyňa v nej jednoznačne dominuje a to z nej spravilo moju favoritku. Je ideálna teraz na jar, či leto, iskrivé tóny osmantu si vás podmania rovnako ako aj vaše okolie. Ak by som túto vôňu dobre nepoznala, netipovala by som, že je z parfumérií Hugo Boss. The Scent je pre sebaistú ženu, ktorá sa nebojí a ani nehanbí byť sama sebou. Bola inšpirovaná procesom zvádzania, počiatočnej iskry až po stav úplnej závislosti. Možno si podmaní aj vás? Nemôžem vynechať ani flakón, ktorý na mňa pôsobí stále prvotne maskulínne, ale do istej miery z neho srší minimalizmus a elegancia. Všimnite si ten vrchnák. Ten je podľa mňa na ňom celom najzaujímavejší. Ak hľadáte jemnú, zaujímavú a nevtieravú vôňu, tak vám oznamujem, že ste ju práve našli. 

 
Presvedčila vás?



Zverejnenie komentára