Renohair Maximal na vlasy

nedeľa 11. decembra 2022

Renohair Maximal Renovality vitaminy na vlasy notino
kúpite na: Notino

Renohair Maximal je beauty formula, ktorá cieli na krásu vašich vlasov, nechtov a pleti.  Je výdatným doplnkom k Renohair oleju alebo akémukoľvek inému prípravku zvonku. Masky, séra a správna staroslivosť častokrát nestačia a ani samotná strava vám nevie pokryť príjem dôležitých živín. Z potravy sa vstrebávajú minerály a látky do vlasov ako úplne posledné, takže si viete predstaviť, asi aké množstvo sa naozaj dostane tam, kde treba. Minimálne, ak nie žiadne.  Čo ma zaujalo je jednoznačne zloženie, nie je príliš prekombinované a zároveň správne vyskladané. Zloženie zaručuje vysoký obsah esenciálnych aminokyselín metionínu a cysteínu v 1 tablete. Ako vieme, metionín je veľmi dôležitý na rast vlasov a veľkakrát v podobných prípravkoch prehliadaný. Tieto látky tvoria podstatnú súčasť bielkoviny keratínu, ktorý je základným stavebným kameňom vašich vlasov a nechtov. Trojica biotín-selén-zinok takisto nechýba a je to stávka na istotu. Ak zvažujete kúpu a hľadáte tie správne vitamíny na vlasy, VŹDY si skôr prečítajte zloženie a až tak recenzie a VŽDY dbajte na to, aby táto trojica bola zastúpená čo najviac. V Renohair Maximal sa nachádza až 1mg biotínu v jednej tablete (u konkurencie to býva na porovnanie iba v microgramoch).

Renohair vyzivovy doplnok notino

Renohair obsahuje bambusový extrakt s obsahom kremíka. Zinok prispieva k udržaniu zdravej pokožky, vlasov a nechtov a chráni aj pred vírusmi. Biotín prispieva k udržaniu zdravej pokožky. Selén napomáha vlasom i nechtom. Metionín a Cysteín sú sírne aminokyseliny so silným sírnym zápachom a ten je cítiť aj napriek vanilkovej aróme. Tableta sama o sebe je na mňa obrovská a mám čo robiť, aby som si ju dala dobrovoľne. Odporúča sa užívať ju pre lepšiu vstrebateľnosť na lačno a to sa mi vidí ako obeta. Zvyknem ju brávať až po jedle a na lačno to neodporúčam. Metionín je ťažký na žalúdok sám o sebe a neviem si to predstaviť dávať do prázdneho žalúdka. 

Renohair Maximal vitaminy notino

Vitamíny na vlasy Renohair Maximal beriem necelý mesiac, takže je ešte skoro robiť závery. Spozorovala som ale oveľa menšie vypadávanie vlasov, ako tomu bolo na jeseň. Mám pocit, že sa to upokojilo a už nevyberám z hlavy chumáče vlasov. Možno sa to upokojilo samé ale skôr si myslím, že tie vitmaníny im pomohli nájsť balans. Na pleť/nechty som účinky nepostrehla. Tiež mi rašia na hlave nové baby vlásky. Renohair odporúčam aj z toho dôvodu, že je to česká poctivá výroba a žiadna Čína a neznámy pôvod. Veľa žien s ním má dobré skúsenosti, ale je potrebné mať kúru aspoň 3-6 mesiacov.

Zverejnenie komentára