Masáž tváre doma?

nedeľa 11. decembra 2022

gua sha mmasazna pomocka notino
kúpite na: Notino


Masáž tváre pomocou špeciálneho kameňa a pomôcky Tools Gua Sha pochádza zo starodávnej čínskej masážnej techniky. 
Pomáha uvoľniť svalové napätie, vyhladiť vrásky a spevniť kontúry tváre. Pomocou tejto masážnej pomôcky si viete aj pomôcť vytvarovať tvár v tvere V-čka. Tiež stimuluje tok lymfy a odvádzanie toxínov, čím pomáha predchádzať zápalom a opuchom. Okrem podpory mikrocirkulácie pomáha so vstrebávaním kozmetických prípravkov. Beauty rituál s kameňom Gua-sha je časovo i finančne nenáročný a v podstate jednoduchý. Dopriať si uvoľnenie tváre masážou či už masážnym valčekom alebo kameňom Gua sha môžete kedykoľvek na odlíčenú pleť. Chce to len nájsť si čas pre seba a praktizovať túto procedúru s láskou a konzistenciou.

Účinok nezbadáte za noc a bude to chcieť systém a pravidelný beauty rituál. 
gua sha notino.sk
gua sha masaz tvare notino

Ako na masáž Gua sha?

Kozmetická gua sha sa vyrába s kryštálov alebo minerálov. Obľúbený je najmä ruženín alebo jadeit. Okrem špeciálnych účinkov priaznivo pôsobia aj na psychiku jedinca a dokážu pôsobiť až ozdravne.  Pri masáži sa používajú jemné pomalé ťahy masážnym kameňom po pokožke v oblasti tváre, krku a dekoltu. Okrem lepšieho toku krvi a lymfy sa tým uvoľnia aj podkožné fascie a svaly tváre. Masáž špeciálnym kameňom Gua-sha prináša tak okamžité účinky (uvoľnenie napätia, zmiernenie opuchov, zvýraznenie kontúr, vyhladenie pleti), ako aj dlhodobý efekt (zdravá, prejasnená, farebne jednotná, mladistvá pleť). Každá hrana má svoje určenie a každý pohyb je tak maximálne efektívny. Masážnou pomôckou postupujte vždy smerom nahor a k okrajom tváre. Jej hranou robte masáž v protismere prirodzeného poklesu kontúr.

Vlastnosti a účinky dosiahnuté pravidelným používaním

  • zlepšuje pevnosť pleti a pozdvihuje kontúry tváre
  • vyhladzuje vrásky, ktoré sú tak menej viditeľné
  • zmierňuje „vrásky smiechu“ a noso-ústne ryhy
  • pozdvihuje pleť okolo obočia a brady
  • minimalizuje tmavé kruhy a jemné linky pod očami
  • pleť tváre, krku či dekoltu vyzerá lepšie

Podporiť lymfu a prietok krvi môžete aj zapojením masážneho valčeka, ktorý ak ho dáte na chvíľu do chladničky, vás uchráni pred mdlou a unavenou pleťou. Poradí si aj s opuchmi a navyše kozmetické prípravky ešte lepšie zacieli do pleti. Vyskúšajte a uvidíte, ako sa vaša tvár rozjasní a ožije pri správnej masáži. 

Zverejnenie komentára