GymBeam Synephrine - podarujte si štíhlu líniu

nedeľa 11. decembra 2022

kúpite na: Notino

 

Synefrín je populárny spaľovač tukov v tabletovej podobe, ktorý je prírodného pôvodu a získava sa z citrusových plodov. Zvyšuje termogenézu, teda nárast telesnej teploty, a tým aj zvyšuje energetický výdaj. Navyše, podporuje aj štiepenie tukov. Synefrín je cenovo dostupný spaľovač na prírodnej báze, vďaka čomu patrí medzi najpredávanejšie produkty pre redukciu hmotnosti. Tabletka je malá a ľahko stráviteľná a odporúča sa brať či už ráno pred začatím dňa (dodá vám energiu) alebo pred každým tréningom. 

Samozrejme, predpokladom na dosiahnutie dlhodobého zníženia hmotnosti je pohyb, ktorý je súčasťou zvyšovania energetického výdaja. GymBeam Synefrín však účinkuje aj bez fyzickej záťaže. Dokáže spaľovať tuky aj v kľude, no správny efekt dosiahnete najmä cvičením. Pridaním správnej životosprávy a pohybu zvýšite účinky tohto spaľovača tukov, ktorý zvyšuje bazálny metabolizmus a pri pohybovej aktivite uvoľňuje energiu z tuku ešte rýchlejšie.

GymBeam Synephrine a jeho výhody

  • Podporuje rýchlu a efektívnu redukciu hmotnosti.
  • Účinné spaľuje tuky.
  • Termogénny a lipotropný účinok (tuk premieňa na tepelnú energiu nielen v pokoji, ale aj pri fyzickej aktivite).
  • Úbytok na hmotnosti aj bez fyzickej aktivity.
  • Znižuje ukladanie tukov.
  • Zvyšuje energetický výdaj v priebehu dňa.
  • Stimulačný účinok.
Roky sa používa ako pomocník na zvýšenie krvného tlaku u pacientov s nízkym krvným tlakom, u ktorých hrozí kolaps. K nim patrím aj ja všimla som si, že hlavne z rána mi dodá potrebnú energiu keď sa nevládzem ani postaviť z postele. Neberiem ho každý deň, to ani náhodou, iba ak si spomeniem. Niekedy aj 2x denne a pol hodinu pred cvičením a niekedy naň zabudnem. Ale má tiež oveľa zaujímavejšie účinky, zvlášť pre nadšencov športu a chudnutia. Určite ste už o ňom počuli ako o osvedčenom pomocníkovi, ak vám kilá stoja nejdú za nič dole. Vie pomôcť aj v tomto prípade a troška naštartovať metabolizmus a spaľovanie tukov. 

Ak máte vysoký krvný tlak, ochorenia centrálnej nervovej sústavy, cukrovku alebo iné závažné zdravotné ťažkosti tak s užívaním pozor. Jedna tabletka je slabá, to môžem povedať za seba, takže vám nehrozí nič. Ale určite neprekračovať dennú dávku ak máte po ňom arytmie alebo diskomfort, okamžite ho prestaňte užívať. Sú to síce nežiadúce ojedinelé prípady, ale stať sa môžu.

Zverejnenie komentára