CATRICE MUST HAVE KÚSKY BETTER THAN FAKE LIPS

piatok 21. októbra 2022

catrice podkladova baza notino.sk
kúpite na: Notino

Značku Catrice asi nemusím bližšie predstavovať. Ich cenovo dostupná dekoratívna kozmetika je žiadaným artiklom nielen u mladých báb, ale aj dospelých žien. Vyskúšala som už veľa produktov značky Catrice a vždy som ostala milo prekvapená, akú kvalitu za tú cenu ponúkajú. Myslím, že nie som jediná, ktorá na ich kúsky nedá dopustiť a kupuje si jej výrobky opakovane. 

Najnovšie som testovala bestseller podkladovú bázu Catrice Ten!sational, ktorá sľubuje až 10 účinkov v prospech dokonalého líčenia a vzhľadu. Vytvorí ideálny povrch na nanesenie makeupu, vyhladí jemné vrásky a linky, uzavrie póry a jemne vytónuje pleť. Zároveň rozjasňuje, hydratuje a poskytuje SPF 15 ochranu pred UV žiarením. 

Vlastnosti
  • pripraví pleť na nanesenie make-upu, vyhladí jej povrch, vyrovná nedokonalosti
  • poskytuje antioxidačnú ochranu pred UV žiarením a externým znečistením
  • opticky minimalizuje póry, vyhladzuje jemné vrásky a linky
  • zjednocuje tón pleti a maskuje nedokonalosti
  • dodáva hydratáciu a intenzívne rozjasňuje
  • má ľahkú textúru
Je to bestseller a rozhodne stojí za vyskúšanie! Spĺňa všetko, čo sľubuje a samé budete šokované, ako pekne pleť vyzerá po aplikácii podkladovej bázy Catrice Ten!sational.

catrice better than fake lips lesk na pery notino.sk
catrice swatches better than fake tensational notino.sk
Catrice Better Than Fake lesk na pery pre väčší objem dodá perám zdravý a plnší vzhľad. Neštípe, nepáli, nebrní. Jemne pery zafarbí a vyzerajú šťavnato, lesknú sa a sú tiež zhydratované. Ja mám nový odtieň a ako vidíte na ruke nie je vôbec tak sýty ako v obale, preto sa nemusíte báť. Je to stále prirodzený lesk, jeden z najlepších aké doma mám. Neskutočne príjemne sa nosí, nelepí, je vláčny a aj dobre vonia. Určite sa poobzerajte aspoň po jednom. Ak k nemu doladíte aj kontúrovaciu ceruzku, výsledok bude famózny, to vám garantujem!

Skúšali ste niečo z mojich top favoritov alebo sa ešte len chystáte? 
Určite mi dajte vedieť dole v komentároch a tiež ma sledujte aj na ig @mimischibi pre viac takýchto beauty tipov.



Zverejnenie komentára